Soţia lui Benone Sinulescu, Sărbători Pascale în lacrimi: „Paştele acesta l-am simţit ca sarea pusă pe rană”

Este pentru prima dată în ultimii 40 de ani când Elena Sinulescu petrece Paştele fără soţul ei. Dumnezeu l-a luat de langă ea la doar o zi după ce aniversaseră 40 de ani de căsnicie.

26 apr. 2022, 13:07

Soţia lui Benone Sinulescu nu s-a putut bucra de sărbătoarea Învierii Mântuitorului din pricina singurătăţii. Şi nu doar că nu s-a putut bucura, dar această sărbătoare petrecută fără nea Beni a durut-o la fel cum ar fi durut-o dacă i s-ar fi pus sare pe rană. Doar că acum rana a fost sufletească, iar durerea aproape imposibil de gestionat.

Nu exagerez deloc când vă spun că parcă mi se pune sare pe rană! Sigur, e Paștele, dar pentru mine lucrurile stau altfel. Pentru Benone Sinulescu era una dintre perioadele din an pe care le îndrăgea foarte mult. Și ca atare, absența lui doare în aceste zile mult mai mult decât oricând altcândva!”, a declarat Elena Sinulescu pentru impact.ro

Citeste si La cine a ajuns averea lui Benone Sinulescu. Văduva artistului rupe tăcerea: „Aș fi vrut să mor eu înaintea lui”

Soţia lui Benone Sinulescu, amintiri emoţionante din vremurile în care petrecea Paştele împreună cu regretatul ei soţ

Cel mai mult i-a lipsit urarea tradițională creștinească „Hristos a înviat!”, pe care regretatul artist i-o adresa într-un mod original, cântând-o.

Soțul meu nu concepea să nu meargă de Înviere la Biserică. Nu conta că ne aflam în țară sau eram plecați. Îmi amintesc că de vreo câteva ori Paștele ne-a surprins fie în Statele Unite, fie în Marea Britanie. Ei, nu știu cum făcea, afla pe unde sunt biserici ortodoxe și nu rata slujba de Înviere pentru nimic în lume!

Nu mai vorbesc despre perioadele în care rămâneam acasă! Și de fiecare dată, la final, îmi cânta acasă Hristos a înviat”, îşi aminteşte cu nostalgie Elena Sinulescu.

Regretatul artist se bucura la maximum de sărbătoarea Învierii Domnului şi se implica cu tot sufletul în tot ce presupunea această mare sărbătoare a creştinătăţii. Chiar şi în treburile gospodăreşti.

Benone Sinulescu ne-a părăsit la 18 noiembrie 2021, la vârsta de 84 de ani. El traversase o vară cu multe complicații ale stării sale de sănătate, fiind internat de mai multe ori și vorbindu-se de o serie de chestiuni legate problemele sale cardiace, dar și de o infecție urinară foarte puternică al cărui tratament a fost unul de durată.

Citeste si Fenomene paranormale la filmarea clipului dedicat lui Petrică Mîţu Stoian. Cum şi-a făcut simţit prezenţa regretatul artist. Constantin Enceanu: „De fiecare dată, la ultima strofă, se auzea un vuiet”