Soţia lui Benone Sinulescu, sfâşiată de durere la căpătâiul artistului: „Sunt atât de debusolată şi amărâtă”

Soţia lui Benone Sinulescu, sfâşiată de durere la căpătâiul artistului. Elena şi regretatul cântăreţ de muzică populară au fost împreună timp de patru decenii, chiar cu o zi înainte de deces, pe 17 noiembrie, au împlinit 40 de ani de relaţie.

19 nov. 2021, 22:46
Soţia lui Benone Sinulescu, sfâşiată de durere la căpătâiul artistului: „Sunt atât de debusolată şi amărâtă”
Soţia lui Benone Sinulescu, sfâşiată de durere

Soţia lui Benone Sinulescu, sfâşiată de durere la căpătâiul artistului. Elena este sfâşiată de durere şi abia îşi mai găseşte cuvintele. Cu toate acestea, a dorit să lămurească toate informaţiile apărute în presă, vizavi de starea de sănătate din ultima vreme a artistului.

Soţia lui Benone Sinulescu, sfâşiată de durere la căpătâiul artistului

Este un moment cumplit, nu am cuvinte să-l descriu. De multe ori mă abţin, nici să nu mai vorbesc. Este un moment foarte greu, despărţirea asta este cumplită.

Într-adevăr, am fost foarte compatibili, ne-am împăcat foarte bine. Am rezistat împreună 40 ani, pe care i-am împlinit chiar pe 17 noiembrie, iar el a plecat a doua zi. Undeva, a vrut să fie o sumă rotundă probabil. Nu-mi găsesc nici cuvintele, sunt atât de debusolată şi amărâtă, încât mi-e greu să vorbesc, vă spun sincer.

A făcut pneumonie de aspiraţie în ultimul moment, care cu toate perfuziile şi cantitatea de oxigen pe care i-au dat-o concentratoarele, nu a reuşit să elimine acea flegmă care s-a depus în gâtul lui şi care pur şi simplu i-au blocat căile respiratorii.

Citeşte şi: Motivul pentru care Benone Sinulescu și soția lui nu au avut copii

El avea şi probleme cardiace. Nu a putut fi operat, i s-a recomandat doar tratament medicamentos. A urmat sfaturile medicilor, chiar se recuperase după perioada din vară, dar a apărut această pneumonie care i-a pus capac.

Eu am vrut discreţie totală, pentru că el nu a vrut să îşi expună public decât actul artistic şi nu starea de sănătate specifică vârstei. În momentul în care eu i-am spus că o să chem salvarea, el a zis că refuză categoric. Am fost nevoită să apelez la o clinică privată, să vină o salvare privată, fără girofare, ca să nu se afle. Şi i-am respectat dorinţa, nimic mai mult.

Am lăsat presa să vorbească ceea ce a dorit, chiar dacă multe lucruri erau false. Am trecut peste ele şi mi-am văzut în continuare de sănătatea lui.

În toate aceste luni, după ce s-a recuperat în vară, nu a avut nicio problemă, până acum o săptămână, când a fost chemată salvarea„, a declarat Elena Sinulescu la Teo Show.

https://www.youtube.com/watch?v=7LPUhk1LtcU


loading...
Partenerii noștri