Soția lui Jorge, de urgență la spital. Ce a pățit Ramona: „Să nu aveți impresia că viața noastră e roz”

Soția lui Jorge, de urgență la spital. Se pare că necazurile se țin lanț de familia artistului. După ce acesta a suferit o operație de urgență la picior, în urma accidentării în cadrul competiției Survivor, acum, Ramona a avut nevoie de o intervenție de urgență.

17 mart. 2023, 09:05

Soția lui Jorge, de urgență la spital. Artistul a povestit întreaga experiență pe rețelele de socializare, acolo unde a dezvăluit cu ce afecțiune se confruntă Ramona Prodea. De asemenea, a dezvăluit faptul că nici fiica lor cea mică nu este în ca mai bună perioadă a iei, având probleme la nas.

Citește și: Jorge și soția lui, la un pas de divorț. Dezvăluirile făcute de artist: „Noi chiar ne-am despărțit”

Soția lui Jorge, de urgență la spital

Soția mea…am ajuns cu ea de urgență la spital, că i s-a dezlipit retina. E cu mine în mașină acum, suntem fericiți că totul a decurs foarte bine, însă eu cu două cârje, ea cu ochiul bandajat…Aia mică a noastră, Karina, acum câteva luni a primit o minge în nas și are zgârciul dezlipit. Mâine mă duc cu ea la ORL. Deci, suntem familia faultată. Să nu aveți impresia că viața noastră e roz, că noi trăim într-o bulă sau ceva. Avem și noi, ca toată lumea, tot felul de situații”, a povestit Jorge, pe Instagram.

Artistul s-a accidentat grav la picior, motiv pentru care a fost eliminat din competiția Survivor. După ce a ajuns în România, cântărețul a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi.

Din fericire, Jorge a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală, iar acum se află acasă, însă medicii i-au interzis artistului să pună piciorul jos timp de cinci săptămâni.

Artistul mărturisește că a avut emoții mari în drum spre spital, acolo unde a stat doar două zile. Jorge a fost condus la spital de soția sa și a povestit că acum se simte bine.

Mi-a ajuns cuțitul la os, ca să zic așa, mai exact, bisturiul. Am ieșit vesel din operație. Am stat 2 nopți internat iar acum sunt acasă. Fericit că în sfârșit m-am operat. Așteptarea asta a fost cea mai grea.Urmează 5 săptămâni în care nu am voie să pun piciorul jos însă nu mă sperie, am povestit toată procedura cu operația, într-un vlog pe care l-am postat, la cererea fanilor Survivor România.

A fost interesant că seara, după operație, mă uităm la Survivor din rezerva spitalului. Mi-a intrat microbul…Prima operație din viața mea! Eu nu m-am operat în viața mea! Ba da, m-am operat la ochi. Dar nu am avut niciun oscior, niciun deget, nimic, rupt… Râd că am emoții! Deci mâine dimineață, la prima oră am înțeles că sunt primul pacient, de-aia mă internează din seara asta…”, a povestit artistul.