Răsturnare de situaţie în cazul filmuleţului viral cu Marica şi amanta. Dezvăluirea momentului

Soții Muntean dau în judecată site-ul care a publicat imaginile cu Ana și Marica la hotel! "E un atentat grav la viața privată”

RomaniaTV.net
01 mai 2020, 18:19
Răsturnare de situaţie în cazul filmuleţului viral cu Marica şi amanta. Dezvăluirea momentului

Ana Muntean a fost implicată într-un scandal amoros cu Ciprian Marica, iar filmarea cu cei doi a ajuns să fie răspândită pe toate canalele media din România, cât și pe rețelele de socializare spre deliciul publicului.

Conform clujust.ro, soții Muntean vor acționa în instanță pentru că videoclipul nu a fost transmis de către Florin publicității. Avocatul soților Muntean a anunțat că Florin și Ana vor acționa în instanță, după întreg scandalul amoros dintre soție și Ciprian Marica, fostul internațional român. 

„Este nereală informația conform căreia Florin Muntean a dat publicității o înregistrare video în care apare soția lui. Niciunul din motivele indicate ca justificând o astfel de faptă sau atitudine apărute în presa din România nu este real, înregistrarea video a ajuns la presă prin metode ce nu sunt cunoscute celor doi soți care nu au dorit niciodată să-și expună în vreun fel public viața privată.

Citeşte şi: Ciprian Marica, prins în FLAGRANT când „a marcat” la nora fostului boss al Transgaz. Au fost filmaţi chiar de soţul încornorat VIDEO

În prezent cei doi soți, împreună, luăm toate măsurile legale și juridice împotriva acestui atentat grav la viața privată, a cărei protecție este asigurată oricărui cetățean român de Constituția României, Carta Europeană a Drepturilor Omului și Regulamentul European de Protecție a datelor”, a mai spus avocatul celor doi.

„Ne vom asigura că toate mențiunile referitoare la familia noastră vor dispărea din presa scrisă și audiovizuală, că toate persoanele vinovate vor fi trase la raspundere civilă și penală și că ne vom putea continua viața de familie împreună fără a da socoteala nimănui.

Copiii noștri, pe nedrept expuși public, vor crește într-o țară în care dreptul la viață personală și demnitate sunt respectate și apărate așa cum se întâmplă în majoritatea țărilor din Uniunea Europeană din care facem parte. 

Totodată, acționăm prin plângeri penale împotriva tuturor amenințărilor, injuriilor și atacurilor adresate soției Ana Muntean prin toate mijloacele prin care acestea au avut loc”, a mai spus avocatul soților Muntean.

Ce spune Ciprian Marica, după ce toată ţara l-a văzut cu soţia unui prieten

Marica are şi o explicaţie pentru acest incident, care a zguduit showbizul, dar, cel mai probabil şi familiile protagoniştilor. Fostul atacant spune că de ceva timp el ar fi pus la cale înființarea unei asociații din care ar fi urmat să facă parte mai mulți sportivi cu greutate. Iar faptul că ar fi condus asociația din funcția de președinte ar fi deranjat extrem de tare.

Citeşte şi: Ciprian Marica, protagonistul unui scandal sexual. Mama fotbalistului a reacţionat şi i-a trimis un mesaj „nurorii” Ioana

Mai mult decât atât, clipul ar fi fost lansat și cu scopul de a compromite o eventuală „candidatură” a sportivului – din poziția de președinte al respectivei asociații – la portofoliul de ministru al Tineretului și Sportului, funcție la care Ciprian Marica ar visa de ceva vreme.

”A avut un scop precis. Discreditarea lui Ciprian. Nu e nimic întâmplător. Se pregătea să devină ministrul Sportului și cu această filmare s-a dorit pătarea imaginii lui. De când s-a aflat de asociație și de dorința lui Ciprian de a ajunge în funcția de ministru al Tineretului și Sportului s-au încercat tot felul de manevre. El ne-a povestit că totul a fost premeditat pentru a-i compromite imaginea”a dezvăluit o persoană din anturajul lui Ciprian Marica