Soţul unei vedete, declaraţie-şocantă: „Pot să omor pe oricine”

Fostul soţ al unei creatoare de modă din România a rupt tăcerea. El a sunat dintr-o închisoare din Franţa şi a vorbit despre divorţul de Maria Marinescu, dar şi despre copilul cuplului.

RomaniaTV.net
02 mai 2014, 14:23
Soţul unei vedete, declaraţie-şocantă: „Pot să omor pe oricine”

„Probabil că cineva se joacă. Eu risc să sun acum din puşcărie, eu nu mint! Sunt divorţat, Maria are viaţa ei. Mă doare de copilul meu foarte mult, el este viaţa mea. Nu am făcut aceste lucruri, sunt nevinovat. Nu există nicio probă. E greu pentru mine şi pentru Maria este greu, dar e mai bine aşa, să fim divorţaţi. Eu o să mă întorc în România. Ce poate să fie mai greu decât războiul? O să ies în curând din închisoare.

DEZVĂLUIRI incredibile despre implicarea creatoarei de modă Maria Marinescu în traficul de droguri al soţului

Nu contează ce face Maria, nu vreau să stea să plângă ci să fie fericită. Am un mesaj pentru toţi, o să fiu afară şi să-mi spună în faţă dacă am închiriat eu avionul. Mor în fiecare zi aici în puşcărie oameni, se bat, sunt cuţite. Să o lase pe Maria în pace, să mă atace pe mine. Pentru copilul meu pot să omor pe oricine. Nu am fost în acest avion niciodată! M-am bătut de câteva ori aici, mă descurc. Pentru copilul meu, pot să omor pe cineva, e clar! Eu nu am datorii la nimeni. Jumătate din oamenii din Bucureşti au bani de la mine, eu nu am vorbit de nimeni niciodată”, a declarat Frank Colin la Agentul VIP, citat de ziarulring.ro

Citeşte şi Maria Marinescu ar putea fi extrădată în Franţa