Soţul uneia dintre profesoarele ucise în Texas a murit de durere. A lăsat flori la locul masacrului şi după câteva minute s-a prăbuşit

Soțul Irmei Garcia, unul dintre profesorii uciși în masacrul care a avut loc la o școală din Texas, a murit joi, în urma unui atac de cord.

26 mai 2022, 23:19
Soţul uneia dintre profesoarele ucise în Texas a murit de durere. A lăsat flori la locul masacrului şi după câteva minute s-a prăbuşit

Informația decesului a fost publicată pe Twitter de nepotul cuplului, iar știrea a fost confirmată de presa din Texas. „Trebuie să vă spun cu profundă durere că soțul mătușii mele Irma Garcia a murit de durere. Nu am cuvinte să descriu cum ne simțim, vă rog să vă rugați pentru familia noastră. Doamne, miluiește-ne pe noi, este foarte greu„, a scris el.

Garcia s-a dus să lase flori soției sale decedate în condiţii tragice, iar când s-a întors acasă s-a prăbuşit şi s-a stins, transmite ABC News.

Citeşte şi Autorul masacrului din Texas îşi anunţase intenţiile pe Facebook. „Voi deschide focul într-o şcoală primară!”

Mătușa mea Irma și Joe erau împreună din liceu și lasă în urmă patru copii frumoși. Au 23, 19, 15 ani, iar cel mai mic are doar 13 ani„, a mai scris tânărul, pe Twitter. Ulterior, această informație a fost confirmată și de un jurnalist al reţelei Fox, din San Antonio.

Irma a lucrat la școala unde a avut loc masacrul timp de 23 de ani. „S-a sacrificat protejând copiii din sala de clasă”, a mai scris nepotul ei pe Twitter și a adăugat: „A murit ca un erou, mulți au iubit-o și tuturor ne va fi dor de ea”.

Citeşte şi Amănunte despre masacrul din Texas. Toţi cei 19 copii ucişi erau în clasele a 3-a şi a 4-a FOTO