Soţul unui medic din Rusia a împuşcat cinci vecini pentru că făceau gălăgie

Anton Franchikov, din Yelatma, regiunea Ryazan, este acuzat că a împuşcat cinci persoane care au încercat să intre în blocul unde el locuia, după ce îi certase de la balcon pentru că făceau prea multă gălăgie.

RomaniaTV.net
06 apr. 2020, 13:08
Soţul unui medic din Rusia a împuşcat cinci vecini pentru că făceau gălăgie

Franchikov, în vârstă de 31 de ani, soţul unui medic, a certat grupul de patru bărbaţi şi o femeie, de la balcon, iar când a văzut că aceştia intră în blocul în care locuia, a luat arma de vânătoare şi le-a ieşit în întâmpinare. 

Poliţia rusă a declarat că cei cinci au fost împuşcaţi la intrarea în bloc şi au pus incidentul pe seama tensiunii create de izolarea impusă pentru a stopa epidemia de coronavirus. 

Din primele informaţii apărute, se pare că femeia care a fost omorâtă ar fi fost însărcinată. Investigatorii au mai spus că Frachikov ar fi mărturisit trei dintre crime, spunând că nu-şi aduce aminte de celelalte două.

„A încercat să fugă, după comiterea crimelor, dar nu a reuşit, fiind oprit de forţele de ordine”, a adăugat un purtător de cuvânt al poliţiei locale.

Citeşte şi: Rusia sfidează COVID-19, pregătirile pentru parada de Ziua Victoriei sunt în toi. Mii de militari au fost mobilizaţi VIDEO