SPANIA ROMANIA. Ce post TV transmite în direct meciul SPANIA – ROMANIA

SPANIA ROMANIA. Romania joacă, luni, cu Spania, pe Wanda Metropolitano din Madrid. Este ultimul meci din preliminariile Euro 2020 pentru "tricolori" şi al 18-lea între cele două naţionale de-a lungul istoriei. Pro TV transmite, luni, de la ora 21:45, partida SPANIA ROMANIA.

18 nov. 2019, 10:10
SPANIA ROMANIA. Ce post TV transmite în direct meciul SPANIA – ROMANIA

SPANIA ROMANI LIVE PRO TV ONLINE STREAM VIDEO în preliminariile EURO 2020

SPANIA ROMANIA. Spania şi Romania s-au întâlnit de 17 ori. Palmaresul este unul extrem de echilibrat, ibericii având 6 victorii, iar „tricolorii”, 5. De asemenea, 6 partide s-au încheiat la egalitate. Golaverajul este favorabil spaniolilor, care au marcat de 23 de ori, în timp ce romanii au făcut-o de 19.

SPANIA ROMANI LIVE PRO TV ONLINE STREAM VIDEO în preliminariile EURO 2020

SPANIA ROMANIA. Arbitru cu ghinion pentru „tricolori” delegat de UEFA

SPANIA ROMANIA.  Ultimul joc dintre SPANIA şi ROMANIA a avut loc pe 5 septembrie 2019 pe Arena Naţională, meci pe care ibericii l-au câştigat cu scorul de 2-1. Ultima victorie a „tricolorilor” a fost obţinută pe 15 octombrie 2006, scor 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de Ciprian Marica. Întâlnirea a avut loc în deplasare, la Cadiz, şi a fost una amicală. Cel mai recent succes pentru Romania cu Spania într-un joc oficial a avut loc în 1987, când pe stadionul Ghencea, naţionala învingea cu 3-1, în preliminariile Euro 1988.

SPANIA ROMANIA. „Tricolorii” şi-au ales numerele de pe tricou. Ce jucător a rămas în afara lotului

SPANIA ROMANIA. Wanda Metropolitano are o capacitate de 67.703 locuri şi este un stadion în care s-au investit 240 de milioane de euro pentru a fi refăcut în 2017. În această vară stadionul a găzduit finala Ligii Campionilor, câştigată de Liverpool în faţa celor de la Tottenham cu scorul de 2-0. Organizatorii au informat FRF că se aşteaptă la peste 30.000 de spectatori, dintre care aproximativ 12.000 dev români.

SPANIA ROMANIA.  Brigada de arbitri care va oficia la Spania – Romania provine din Belarus. La centru va fi Aleksei Kulbakov, ajutat de Dmitri Zhuk şi Oleg Maslyanko, al patrulea oficial fiind Denis Scherbakov. Pro TV transmite în direct SPANIA – ROMANIA.