SPANIA ROMANIA. Arbitru cu ghinion pentru „tricolori” delegat de UEFA

SPANIA ROMANIA. Luni, 18 noiembrie, de la ora 21;45, pe Wanda Metropolitano din Madrid se joacă Spania - Romania, în Grupa F a preliminariilor pentru Euro 2020. Aleksei Kulbakov, 39 de ani, din Belarus, va arbitra meciul SPANIA ROMANIA.

17 nov. 2019, 14:14
SPANIA ROMANIA. Arbitru cu ghinion pentru „tricolori” delegat de UEFA

SPANIA ROMANI LIVE PRO TV ONLINE STREAM VIDEO în preliminariile EURO 2020

SPANIA ROMANIA. „Tricolorii” şi-au ales numerele de pe tricou. Ce jucător a rămas în afara lotului

SPANIA ROMANIA. Aleksei Kulbakov va fi ajutat de asistenții Dmitri Zhuk și Oleg Maslyanko, iar al arbitru de rezervă a fost desemnat Denis Scherbakov.

SPANIA ROMANIA. Ce post TV transmite în direct meciul SPANIA – ROMANIA

SPANIA ROMANIA. Aleksei Kulbakov i-a arbitrat pe „tricolori” de trei ori, iar prima reprezentativă a bifat un eșec și două remize cu el la centru. Primul meci a fost România – Grecia scor 0-0, din preliminariile EURO 2016, pe Arena Națională, pe 7 septembrie 2015. Al doilea meci al „tricolorilor” cu Aleksei Kulbakov la centru a fost cel disputat împotriva Elveţiei, scor 1-1, pe 15 iunie 2016, la Euro 2016 din Franța. Ultimul meci al echipei naționale a României cu Aleksei Kulbakov la centru a avut loc pe 15 noiembrie 2016, cu Rusia. Partida amicală dintre cele două reprezentative s-a terminat cu victoria rușilor, scor 1-0, după golul încris de Ozdoev în minutul 90+3.

Răzvan Burleanu, prima reacţie despre noul selecţioner al României. Când va fi anunţat oficial

SPANIA ROMANIA. Meciul dintre Spania şi Romania se joacă, luni, de la ora 21:45, pe Wanda Metropolitano din Madrid. Pro TV transmite în direct meciul SPANIA – ROMANIA.

România, OFICIAL în play-off-ul Ligii Naţiunilor. Când se joacă barajele pentru calificarea la Euro 2020