Fotbalul românesc, umilinţa supremă. Tricolorii au fost spulberaţi la Madrid, Contra pleacă de la naţională

Naţionala de fotbal a României a pierdut cu 0-4, la Madrid, ultimul meci din grupa preliminară de calificare la EURO 2020. Tricolorii au încheiat pe locul 4, după Spania, Suedia şi Norvegia. Imediat după meci, Cosmin Contra a declarat că speră ca jucătorii să aibă o altă atitudine în martie, la baraj, dând de înţeles că nu va mai continua la naţională.

18 nov. 2019, 16:45
Fotbalul românesc, umilinţa supremă. Tricolorii au fost spulberaţi la Madrid, Contra pleacă de la naţională

SPANIA-ROMANIA 5-0. Naţionala tricoloră a suferit luni, la Madrid, una dintre cele mai ruşinoase înfrângeri din istorie. Cosmin Contra a aruncat în luptă şapte dintre tinerii care vara trecută au jucat semifinalele Europeanului de Tineret, dar speranţele noastre de mâine n-au trecut încă testul maturităţii.

Înfrângerea de luni este cea mai dură suferită de naţionala României în ultimii 10 ani, după un la fel de răsunător 0-5 cu Serbia, la Belgrad, pe 10 octombrie 2009, în preliminariile CM 2010.

Am aliniat o echipă destul de tânără. Am încercat să umblu la moralul jucătorilor, dar din păcate am luat gol foarte repede, am intrat foarte timoraţi în joc„, a spus Cosmin Contra, imediat după meci. El a admis că decizia plecării de la naţională a fost luată înainte de meciul de la Madrid, iar oficial o va comunica în scurt timp.

Clasament final Grupa F:

1. Spania 26p

2. Suedia 21p

3. Norvegia 17p

4. România 14p

5. Insulele Feroe 3p

6. Malta 3p.

Ştire în curs de actualizare.

Min. 90+2 GOL Oiarzabal, care desăvârşeşte umilinţa României, 5-0 pentru Spania!

Min. 55 A doua bară a spaniolilor, Alvaro Morata trimite pe colţul scurt. Tătăruşanu e salvat de stâlpul porţii.

Min. 45+1 Autogol Rus, 4-0 pentru Spania, tricolorii sunt în genunchi.

Min. 43 Gerard Moreno înscrie cu un şut din apropiere, 3-0 pentru Spania!

Min. 33 GOL Spania! Gerard Moreno marchează cu capul de lângă Băluţă, de la aproximativ 10 metri de poarta noastră! 2-0 pentru iberici.

Min. 8 GOL Spania, a marcat Fabian Ruiz! cu o reluare din 7-8 metri, după ce Tătăruşanu a respins o reluare din centrul careului.

Min. 7 Bară Spania! Santi Cazorla a tras din marginea careului de 16 metri, dar balonul a întâlnit transversala.

Min. 5 Spania a trimis balonul în poarta lui Tătăruşanu, dar arbitrul a anulat reuşita pentru fault în atac la Benzar.

Aleksei Kulbakov va arbitra meciul SPANIA ROMANIA, ajutat de asistenții Dmitri Zhuk și Oleg Maslyanko, iar al arbitru de rezervă a fost desemnat Denis Scherbakov. SPANIA ROMANIA, meci din Grupa F a preliminariilor pettru Euro 2020, se joacă, luni, de la ora 21:45, LIVE ONLINE STREAM VIDEO PRO TV.

SPANIA ROMANIA LIVE PRO TV ONLINE STREAM VIDEO. Echipele de start la meciul SPANIA – ROMANIA

SPANIA: Kepa – Carvajal, Sergio Ramos, Inigo Martinez, Gaya – Fabian Ruiz, Sergio Busquets, Saul – Gerard Moreno, Morata, Cazorla. Selecţioner: Roberto Moreno.

ROMANIA: Tătăruşanu – R. Benzar, Ad. Rus, Nedelcearu, Toşca – R. Marin, T. Băluţă – Hagi, Stanciu, Fl. Coman – Puşcaş. Selecţioner: Cosmin Contra.

EURO 2020 GRUPA F

S-au jucat:

23 martie 2019: Malta – Feroe 2-1, Suedia – România 2-1, Spania – Norvegia 2-1

26 martie 2019: Malta – Spania 0-2, Norvegia – Suedia 3-3, România – Feroe 4-1

7 iunie 2019: Feroe – Spania 1-4, Norvegia – România 2-2 , Suedia – Malta 3-0

10 iunie 2019: Malta – România 0-4, Spania – Suedia 3-0, Feroe – Norvegia 0-2

5 septembrie 2019: Feroe – Suedia 0-4, Norvegia – Malta 2-0, România – Spania 1-2

8 septembrie: România – Malta 1-0, Spania – Feroe 4-0, Suedia – Norvegia 1-1

12 octombrie 2019: Feroe – România 0-3, Norvegia – Spania 1-1, Malta – Suedia 0-4

15 octombrie 2019: România – Norvegia 1-1, Feroe – Malta 1-0, Suedia – Spania 1-1

15 noiembrie 2019: Norvegia – Feroe 4-0, România – Suedia 0-2, Spania – Malta 7-0

Clasament

Au mai rămas de jucat:

18 noiembrie 2019: Malta – Norvegia, Spania – România, Suedia – Feroe (ora 21:45)

SPANIA ROMANIA. „Tricolorii” şi-au ales numerele de pe tricou. Ce jucător a rămas în afara lotului

SPANIA ROMANIA LIVE PRO TV ONLINE STREAM VIDEO. La şedinţa tehnică a partidei Spania – Romania s-a confirmat numărul aproximativ al suporterilor care îi vor încuraja pe „tricolori” pe Wanda Metropolitano. Astfel, vor fi peste 12.000 de fani români, chiar dacă trupa lui Cosmin Contra nu mai are şanse de calificare. PRO TV transmite, luni, de la ora 21:45, SPANIA ROMANIA LIVE ONLINE STREAM VIDEO.

SPANIA ROMANIA LIVE PRO TV ONLINE STREAM VIDEO. „In opinia mea, ar trebui ca selectionerul Cosmin Contra sa continue cu Romania. Este un mare antrenor care a facut multe lucruri bune acolo. A adus tineri la echipa, iar la meciul tur am vazut echipa lui muncind. Sunt multe lucruri bune si mi se pare ca e un antrenor foarte bun. Ne-am gandit ca in acest meci se va disputa calificarea si atunci ne-am gandit ca oamenii din Madrid vor umple Wanda. Vor fi multi romani in tribune”, a spus Roberto Moreno, selecţionerul ibericilor, înainte de SPANIA ROMANIA.

SPANIA ROMANIA LIVE PRO TV ONLINE STREAM VIDEO. „Nu vorbim aici despre rămânerea mea sau nu. Caracterele puternice se ridică de la pâmânt în momentele grele. Mesajul meu către băieți a fost să învățăm din aceste meciuri din calificările normale și să fim mai pregătiți în martie. Chiar dacă sunt afectați, mă aștept la o reacție din partea lor cu Spania. E un meci special pentru mine și pentru jucători. Cu un rezultat bun vom avea speranțe mai mari că ne putem califica în martie”, a declarat selecţionerul „tricolorilor”, Cosmin Contra. SPANIA ROMANIA, meci din Grupa F a preliminariilor pettru Euro 2020, se joacă, luni, de la ora 21:45, pe Wanda Metropolitano din Madrid, LIVE ONLINE STREAM VIDEO PRO TV.

SPANIA ROMANIA LIVE PRO TV ONLINE STREAM VIDEO. Echipele probabile la meciul SPANIA – ROMANIA

Spania: Kepa – Jesus Navas, Albiol, Sergio Ramos, Bernat – Fabian Ruiz, Sergio Busquets, Saul – Oyarzabal, Morata, Paco Alcacer. Selecţioner: Roberto Moreno.

Romania: Tătăruşanu – R. Benzar, Nedelcearu, Burcă, Toşca – R. Marin, T. Băluţă – Fl. Coman, I. Hagi, Mitriţă – Puşcaş. Selecţioner: Cosmin Contra.

SPANIA ROMANIA LIVE PRO TV ONLINE STREAM VIDEO. SPANIA ROMANIA, meci din Grupa F a preliminariilor pettru Euro 2020, se joacă, luni, de la ora 21:45, LIVE ONLINE STREAM VIDEO PRO TV. Spania şi Romania se întâlnesc pe Wanda Metropolitano din Madrid. PRO TV transmite, luni, de la ora 21:45, SPANIA ROMANIA LIVE ONLINE STREAM VIDEO.