Spartacus, liderul „revoluţiei” din Rahova, şi-a cerut scuze poliţiştilor. „Ami pare rau la domni politisti”

Cel poreclit Spartacus Idolu Fetelor, tânărul care a pornit răfuiala duminică, de Paşte, în cartierul Rahova din Capitală, şi-a cerut scuze faţă de poliţişti, după ce a petrecut o noapte în arest. "Ami pare rau la domni politisti", a scris bărbatul pe Facebook.

RomaniaTV.net
20 apr. 2020, 08:00
Spartacus, liderul „revoluţiei” din Rahova, şi-a cerut scuze poliţiştilor. „Ami pare rau la domni politisti”

„După răfuiala de aseară din cartierul Rahova din București, unul dintre protagoniștii conflictului a transmis polițiștilor un mesaj «emoționant»”, scrie Sindicatul Europol pe Facebook.

De asemenea, poliţistul Marian Godină a publicat pe pagina sa de Facebook un fragment din mesajul lui „Spartacus”, precum şi modul în care acesta şi-a cerut scuze.

Poliţiştii şi jandarmii au intervenit în cartierul Rahova din Capitală pentru a aplana un conflict izbucnit duminică noapte. Unul dintre protagoniști, cunoscut sub numele de „Spartacus idolu Fetelor”, se filmase amenințând cu „revoluția” polițiștii.

„Să înnebunesc, când vine poliția de nu-i răstorn”, a transmis acesta într-un clip publicat pe Facebook. „Așteptăm poliția!”

Nouă persoane au fost reținute de poliţişti, fiind suspectate de ultraj și tulburarea liniștii publice.

După intervenție, au apărut pe Internet imagini cu același agresor, doar că de această dată rănit serios.

„Âmi pare rău la domni polițiști”, a scris mai apoi „Spartacus”, pe Facebook.

Scandal în Bucureşti, mascaţii au intervenit cu focuri de armă şi gaze lacrimogene la o petrecere în stradă în zona Rahova VIDEO