Sporuri pentru medicii şi asistentele implicate în lupta contra coronavirus. Câţi bani în plus ar putea primi

Medicii, asistenţii sau infirmierii din cadrul secţiilor şi compartimentelor de boli infecţioase, care îngrijesc pacienţi infectaţi cu noul coronavirus (COVID-19), ar putea primi sporuri de până la 85% din salariul de bază, aşa cum reiese dintr-un proiect de act normativ pus în dezbatere pe site-ul Ministerului Sănătăţii.

RomaniaTV.net
28 mart. 2020, 15:11
Sporuri pentru medicii şi asistentele implicate în lupta contra coronavirus. Câţi bani în plus ar putea primi

Sporul este acordat pentru condiţii deosebit de periculoase şi are valori cuprinse între 55% şi 85% din salariul de bază.

Angajaţii spitalului din Suceava, testaţi negativ cu coronavirus, chemaţi înapoi la muncă

Este vorba despre proiectul de hotărâre pentru completarea Hotărârii Guvernului nr. 153/2018 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, a mărimii concrete a sporului pentru condiţii de muncă prevăzut în anexa nr. II la Legea cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, precum şi a condiţiilor de acordare a acestuia, pentru familia ocupaţională de funcţii bugetare „Sănătate şi asistenţă socială”.

Suceava, cel mai mare focar de coronavirus din România. Nelu Tătaru: „Peste 170 de medici şi pacienţi sunt infectaţi”

O sută de medici de la spitalul din Suceava vor fi rechemați să se testeze pentru coronavirus, deoarece nu li s-au completat fişele cum trebuie.

O sută de medici de la spitalul din Suceava, RETESTAŢI pentru coronavirus. Nu li s-au completat fişele cum trebuie

Încă un român a murit din cauza coronavirus. Bilanţul deceselor a urcat la 30