Star al serialului „Silicon Valley”, acuzat pentru ameninţare falsă cu bombă

Actorul american T. J. Miller, star al serialului de televiziune "Silicon Valley", a fost pus sub acuzare pentru ameninţare falsă cu bombă şi riscă o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat, potrivit reprezentanţilor FBI, transmite Reuters.

RomaniaTV.net
11 apr. 2018, 09:41
Star al serialului „Silicon Valley”, acuzat pentru ameninţare falsă cu bombă

Incidentul a avut loc pe 18 martie, când Miller, în vârstă de 36 de ani, călătorea cu trenul de la Washington spre New York. Actorul a sunat la serviciile de urgenţă şi a raportat că o pasageră are „o bombă în geantă”.

Trenul a fost oprit în Connecticut, pasagerii au fost evacuaţi, iar o echipă de genişti a căutat dispozitivul explozibil, fără a-l găsi, notează Mediafax

Miller fusese deja dat jos din tren în New York, pentru că era în stare de ebrietate. Actorul avusese şi o altercaţie cu o pasageră.

Agenţii l-au contactat telefonic pe Miller, reţinut deja la New York, iar acesta a fost întrebat dacă suferă de o maladie mintală, potrivit raportului întocmit de autorităţi.

„Nu, absolut deloc. Aceasta este pentru prima dată când am sunat (în legătură cu o posibilă bombă, n.r.). Sunt îngrijorat pentru toţi din tren. Cineva trebuie să o percheziţioneze pe acea doamnă”, a spus Miller.

Actorul s-a prezentat în faţa Curţii federale din New Haven, Connecticut, marţi şi a fost eliberat contra unei cauţiuni de 100.000 de dolari.

Miller a fost pus sub acuzare pentru încălcarea intenţionată a legii prin oferirea de informaţii false privind amplasarea unui dispozitiv explozibil într-un tren.

Anul trecut, Miller a părăsit distribuţia serialului HBO „Silicon Valley”, după patru sezoane, din cauza unor conflicte creative cu producătorii show-ului.

Cel mai recent film în care a jucat este cel regizat de Steven Spielberg „Ready Player One”. De asemenea, el joacă în filmul cu supereroi „Deadpool 2”, programat pentru lansare în luna mai.