STARE DE URGENŢĂ. Ce treci pe declaraţie dacă mergi să cumperi carne de miel? Răspuns oficial de la Poliţia Română

Publicat: Joi, 09 Aprilie 2020 16:27 // Actualizat: Joi, 09 Aprilie 2020 16:27 // Sursa: romaniatv.net

Poliția Română anunță, pe pagina sa de Facebook, că cei care doresc să cumpere carne de miel pentru masa de Paște o pot face fără probleme, iar tot ceea ce trebuie să facă este completeze punctul al doilea din Declarația pe propria răspundere.


CORONAVIRUS ROMANIA. Poliţia Română a postat, din nou, întrebări pe Facebook în contextul Sărbătorilor Pascale din următoarea perioadă. De data aceasta, întrebările vizează procurarea cărnii de miel.

Poliţia Română răspunde la întrebarea momentului. Pot să merg la părinţi să le duc produse pentru masa de Paşte?

„Întrebare: Pot să merg să-mi cumpăr carne de miel de la agentul economic autorizat de unde îmi cumpăram în fiecare an? Ce trec pe declaraţie?

Răspuns: Da, poţi merge să-ţi cumperi produsele necesare. Nu uita să ai la tine cartea de identitate şi declaraţia pe propria răspundere, în care bifezi punctul 2 (asigurarea de bunuri care acoperă necesităţile de bază ale persoanelor). De asemenea, îţi recomandăm să mergi singur, nu cu toată familia şi să te asiguri că agentul economic de la care iţi cumperi mâncarea este autorizat şi respectă toate condiţiile igienico - sanitare impuse de instituţiile cu atribuţii în domeniu (vezi comunicatele ANSVSA) şi nu uita să ceri documentele de provenienţă, bon fiscal, chitanţă, factură.

Întrebare: Poate persoana de la care cumpăr, în fiecare an, carne de miel, să vină să mi-l aducă acasă?

Răspuns: Da, poate veni, dar reaminteşte-i să deţină, asupra sa, documentele necesare conform ordonanţelor militare şi să-ţi aducă documentele de provenienţă, bon fiscal, chitanţă, factură.

Întrebare: Mai vin comercianţii cu turmele de miei la intrarea în oraş?

Răspuns: Nu. Acest lucru nu va mai fi posibil. Aşa că asigură-te că îţi procuri produse numai din locurile autorizate", arată Poliția Română, pe pagina sa de socializare.

Soluţie inedită găsită de preoţi pentru binecuvântarea bucatelor de Paşti: sfinţirea în sistem drive-thru sau drive-in

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
paste 2020 Politia Roamna Facebook Poliţia Română stare de urgenţă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8415
RON
26 May
noapte 9 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H