Steaua a adunat sute de suporteri în Ghencea pentru derby-ul cu FCSB 2. Mesaje anti-Becali: „Multe piedici am avut, însă am obţinut ce-am visat. Am dat afară din casă un gibon agitat” FOTO & VIDEO & LIVE VIDEO

Roş-albaştrii au jucat sâmbătă primul meci oficial din acest an, din postura de lider al Seriei 4 a Ligii 3, împotriva urmăritoarei FCSB 2, aflată la două puncte distanţa faţă de "militari". Rezultatul final a fost nedecis, 1-1.

13 mart. 2021, 15:16

UPDATE

. FCSB II a condus prin golul marcat de Alexandru Buziuc, dar a fost egalată în prelungiri de Huiban. Oaspeții au terminat meciul în nouă oameni, după ce Nedelcu și Soiledis, ambii jucători trimiși de la prima echipă, au fost eliminați.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Steaua va avea , cel mai probabil, un meci extrem de greu împotriva echipei lui Becali, patronul anunţând încă de acum câteva săptămâni că va trimite mai mulţi jucători de la prima echipă la satelit, pentru a împiedica liderul în cursa pentru promovarea în Liga 2.

Dintre jucătorii lui Toni Petrea, Gigi Becali a întărit echpa a doua a FCSB cu jucători ca, Nedelcu, Simion, Șut, Oaidă, Buziuc sau Octavian Popescu, iar la insistenţele colegilor, pe bancă va sta şi Lucian Filip, cel mai experimentat jucător al primei echipe, pe care fotbaliştii lui Becali îl văd ca pe un lider.

Cu câteva ore înainte de începerea confruntării din teren, care se va juca fără spectatori, câteva sute de fani ai Stelei s-au adunat în Bulevardul Ghencea pentru a primi şi încuraja echipa la sosirea în Complexul Ghencea, dar şi pentru a afişa mai multe bannere, printre care şi câteva cu mesaje anti-Becali.

Meciul poate fi urm[rit LIVE pe Steaua TV Official

„Învingeți pentru noi!” – Outlaws

„Cu entuziasm astăzi facem o recapitulare:
Pe Stadionul Steaua veți fi mereu în deplasare” – South Boys

„Intrați în ei ca lupii-n oi!
Să tremure când mai aud de noi!” – South Boys

„Multe piedici am avut, însă am obținut ce am visat/ Am dat afară din casă un gibon agitat” – Shadows

„Gazde în Ghencea? Luați-vă gândul
Nu e Berceni, aici e Sfânt pământul!” – Old Boys

Posted by AS47 on Saturday, March 13, 2021

„Întreaga presă scrie o minciună
Dacă ciobanul decartează o anumită sumă” – South Boys

„Instanţele de judecată mereu au arătat

Că Steaua e în Ghencea, bufonii la palat” – ERA

Mesaje publicate de pagina suporterilor stelişti, Asociaţia Steliştilor 1947 (AS47)

Steaua – FCSB 2, echipele de start

STEAUA

Prima echipă: 1. Ștefan Mușat – 18. George Călințaru, 55. Walace da Silva, 4. Dean Beța, 13. Adrian Ilie – 10. Rareș Enceanu, 15. Valentin Bărbulescu – 7. Florin Răsdan, 77. Remus Chipirliu, 9. Emilian Pacionel – 17. Philippe Nsiah

Rezerve: 12. Raul Bălbărău, 14. Robert Neacșu, 16. Antonio Vlad, 30. Liviu Băjenaru, 6. Mădălin Mihăescu, 11. Dragoș Huiban, 31. Cezar Mihalache, 90. Alexandru Zaharia, 89. Ovidiu Morariu

Fcsb 2

Târnovanu – Pantea, Nedelcu, Soiledis, Șerban – Simion, Șut, Oaidă – Niță, Buziuc, Octavian Popescu
Rezerve: Udrea, Nicola, Gogor, Papuli, Stan, Filip, Ardelean, Pandele, Tudor.

Citeşte şi: Mircea Sandu a câştigat o nouă luptă cu cancerul, dar are o dezamăgire: „Nu m-a întrebat nimeni de sănătate. 50 de ani am trăit pentru fotbal”