Steaua Armatei atrage un nou nume mare, după Lăcătuş şi Bumbescu. Căpitanul din finala de la Sevilla va fi director sportiv

CSA Steaua, noua echipă de fotbal care va începe sezonul în Liga a 4-a, atrage tot mai mulţi fotbalişti din echipa de aur a anilor '90. Ştefan Iovan, căpitanul echipei în finala de la Sevilla, din 1986, va fi directorul sportiv al clubului.

27 iun. 2017, 10:25
Steaua Armatei atrage un nou nume mare, după Lăcătuş şi Bumbescu. Căpitanul din finala de la Sevilla va fi director sportiv

Ştefan Iovan a fost convins să dea o mână de ajutor la noua grupare care şi-a propus ca în trei ani să ajungă în prima divizie, potrivit digisport.ro. Astfel, Iovan va încerca să pună pe picioare alături de Ion Ion, antrenorul echipei, un lot cu care să se atace promovarea în liga a 3-a.

Ştefan Iovan este al treilea câştigător al Cupei Campionilor, după Marius Lăcătuş şi Adrian Bumbescu care va munci la CSA Steaua. Alţi mari jucători ai Stelei, printre care Piţurcă, Stoica, Tudorel Stoica şi Balint, şi-au declarat sprijinul pentru proiectul din Ghencea.

Pe lângă Cupa Campionilor Europeni, Iovan, 57 de ani, a obţinut cu Steaua şi Supercupa Europei, 1-0 cu Dinamo Kiev, şi a jucat finala Cupei Intercontinentale, 0-1 cu River Plate. De asemenea, în primi 10 ani în care a evoluat în Ghencea a câştigat cinci titluri de campion şi patru cupe ale României.

Ştefan Iovan a jucat 365 de partide în Liga 1 (20 de goluri) şi a îmbrăcat de 35 de ori tricoul echipei naţionale (3 goluri).