Steaua îl apără pe Nikolic: A fost doar la Poliţie, nu şi la prostituate

Narcis Răducan confirmă că fotbalistul a fost audiat duminică dimineaţa de poliţişti, într-un caz de prostiutuţie. El susţine însă că fotbalistul nu a fost la prostituate, ci se afla în momentul respectiv într-un bar.

RomaniaTV.net
12 dec. 2011, 12:30
Steaua îl apără pe Nikolic: A fost doar la Poliţie, nu şi la prostituate

Oficialii Stelei îl apără pe Stefan Nikolic şi deşi confirmă faptul că jucătorul a fost audiat de Poliţie duminică dimineaţa, susţin că acesta nu a călcat în vila din Floreasca, unde se afla un cuib de prostituate.

Directorul sportiv al „roş-albaştrilor”, Narcis Răducan, a fost contactat de Mediafax pe acest subiect, el declatând: „Jucătorii stelişti au avut liber după meciul cu CFR Cluj. Nikolici a ieşit într-un bar împreună cu un prieten. Poliţia l-a solicitat ca martor într-un caz în care investigau o reţea de prostiţuţie. Jucătorul a dat o declaraţie în care a spus că nu are nicio legătură cu aşa ceva şi aici s-a încheiat totul„.

Surse rtv.net au declarat că Nikolic a fost oprit de Poliţie în trafic, cu puţin înainte de ora 6 dimineaţa, şi dus la audieri, după ce a părăsit vila din Floreasca, unde se aflau mai multe prostituate.