Steaua îl ia pe Chipciu de la Braşov. Vezi care este următoarea ţintă a lui Becali

Gigi Becali a început deja procesul de întărire a Stelei în vederea celei de-a doua jumătăţi a sezonului. Finanţatorul stelist susţine că a ajuns la un acord cu patronul Braşovului pentru transferul lui Alexandru Chipciu.

RomaniaTV.net
14 dec. 2011, 18:21
Steaua îl ia pe Chipciu de la Braşov. Vezi care este următoarea ţintă a lui Becali

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat miercuri că a ajuns la o înţelegere cu patronul FC Braşov, Ioan Neculaie, privind transferul la formaţia „roş-albastră” a mijlocaşului Alexandru Chipciu, informează Mediafax.

„Cu Chipciu am rezolvat. Am terminat negocierile cu Neculaie, am ajuns la o înţelegere cu el, Chipciu poate fi trecut ca al Stelei. Cu jucătorul urmează să vorbesc, dar nu va fi o problemă pentru că oricum va primi un salariu mai mare decât la Braşov. Nu pot spune suma pentru care l-am cumpărat de la Braşov „, a spus Becali la Digi Sport.

Gigi Becali a infirmat că a ajuns la o înţelegere cu finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, privind transferul la formaţia moldoveană a atacantului stelist Florin Costea. Becali a admis că Porumboiu este interesat de transferul lui Florin Costea la Vaslui.

Pe de altă parte, Gigi Becali îşi doreşte să-l transfere de la Vaslui pe atacantul Wesley Lopes. El a afirmat că oferă pentru acesta o sumă de aproximativ un milion de euro. Finanţatorul stelist ar vrea să-l achiziţioneze de la FC Vaslui şi pe mijlocaşul Lucian Sânmărtean.

Becali a concluzionat însă că mutările dintre Steaua şi Vaslui depind de rezultatele ultimelor meciuri din grupele Ligii Europa.