Steaua, la 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni: Chef cu bere Ciucaş şi vestiar devastat după victoria cu Mostiștea Ulmu

CSA Steaua a sărbătorit succesul cu Mostiștea Ulmu, scor 2-0, cu pizza și bere Ciucaş, ritualul trupei lui Daniel Oprița după victorii, însă steliștii au lăsat în urmă mormane de pet-uri şi gunoaie.

11 mai 2021, 15:31
Steaua, la 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni: Chef cu bere Ciucaş şi vestiar devastat după victoria cu Mostiștea Ulmu

CSA Steaua avansează timid în ligile inferioare ale fotbalului românesc, fiind la ani lumină de succesul  din 1986 pe care tocmai l-au sărbătorit pe 7 mai. În ultima etapă, cu Mostiștea Ulmu, CSA Steaua București s-a impus cu 2-0 într-un meci la Baza Sportivă Academia „Ilie Năstase” (ex-Voința) din București, în cadrul manșei tur a semifinalei barajului pentru promovarea în Liga 2.

Penalty inventat pentru CSA Steaua

Finanțatorul celor de la Mostiștea Ulmu a amenințat cu neprezentarea echipei sale la meciul retur, dacă cei de la CSA nu vor cere rejucarea partidei. Faza penalty-ului a stârnit hohote de râs în direct la Digi Sport.

Atmosferă de mare sărbătoare în Ghencea. Suporterii Stelei au sărbătorit 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor VIDEO şi GALERIE FOTO
Ion Marin (66 de ani) a văzut pentru prima dată respectiva fază din semifinalele ”barajului” pentru promovare în Liga 2 în timp ce se afla în studioul emisiunii Digi Sport Matinal. 

Actualul antrenor al naționalei feminine a României U19 a râs cu poftă când a văzut faza. Însă, după aceea, serios i-a atacat pe șefii celor de la CCA.
”S-a împiedicat acolo (n.r. – râde cu poftă). Am văzut greșeli mari de arbitraj, care au influențat meciuri. Sunt surprins că cei care conduc arbitrajul nu-și protejează instituția. La un meci ca Botoșani – FCSB nu dai un arbitru experimentat, care să țină jocul în mână, care să știe cum să aplice regulamentul?

Acum, pe bună dreptate, omul acesta (n.r. – finanțatorul de la Mostiștea Ulmu) este foarte supărat. Asemenea penalty…. M-a pufnit și râsul. Nu se poate așa ceva, e strigător la cer”, a spus Ion Marin, la Digi Sport.

Cu zece minute înainte de fluierul de final al partidei dintre Mostiștea Ulmu și CSA Steaua, camerele de filmat au surprins ceea ce urma să îi aștepte pe jucătorii lui Daniel Oprița în vestiar. Membrii din staff-ul Stelei au transportat la vestiare multe cutii de pizza și de bere Ciucaş, pentru a-i răsfăța pe jucători pentru victoria obținută în fața celor de la Mostiștea Ulmu, dar au uitat să strângă sticlele de bere și cutiile, scrie Prosport.

 

Gigi Becali, un nou atac la adresa CSA Steaua. ”Vor fi opriți de legi și de bani!”

Gigi Becali (62 de ani) se teme ca FCSB poate rata titlul și sezonul acesta din cauza ”subțirimii” lotului, dar și a faptului că mai mulși dintre titulari luptă pe două fronturi, și în Liga 3, pentru FCSB 2.

Becali a precizat că până acum a făcut totul ca o distracție, dar acum spune că nu mai are nicio treabă cu echipa Armatei. Milionarul din Pipera nu crede în proiectul celor de la MApN și explică și de ce.

Finala Cupei României s-ar putea desfăşura cu spectatori. Dan Barna a anunţat condiţiile
”Până acum, a fost cât am putut să fac. Acum, o să vedeți că nu mai trimit jucători la echipa a doua. Fotbaliști precum Nedelcu, Oaidă, Buziuc nu vor mai juca la echipa secundă. Era un fel de revelație, distracție. dar gata! Cei de la CSA Steaua vor fi opriți de legi și de bani!”, a mai spus Becali.

Gigi Becali a explicat de ce, în opinia sa, CSA Steaua nu va putea activa în Liga 2. ”Sigla nu o pot licenția. Dacă fac Asociație trebuie să licențieze sigla și mai apoi va trebui să ceară 3,6 milioane de euro pe an. Nu va da nimeni acești bani. Și atunci, nu mă interesează pe mine ce vor să facă ei”, a mai spus Becali, la Pro X.