Ştefan Bănică a făcut show la „Chefi la cuţite”! Fiul său este un adevărat bucătar. „Din fericire, nu mă moşteneşte”

În ediția a zecea din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, Ștefan Bănică Junior și fiul său, Radu Ştefan, au deci să facă spectacol cu preparatul orange chicken. În timp ce pregăteau preparatul, Ştefan a recunoscut că singurul fel de mâncare pe care ştie să-l facă este omleta. 

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 18:04
Ştefan Bănică a făcut show la „Chefi la cuţite”! Fiul său este un adevărat bucătar. „Din fericire, nu mă moşteneşte”

„Din fericire, nu mă moștenește pe partea gastronomică, pentru că eu nu știu să fac decât omletă. Când gătește el, toată familia se strânge la masă, pentru că are feeling. Și de asta îi spun mereu: ia lucrul ăsta și pune-l în ceea ce vrei să faci. În seara asta el e chef-ul, eu sunt aici doar ca să îl ajut”, a declarat Ștefan Bănică, în calitate de invitat special la emisiunea „Chefi la cuțite”!

Ștefan Bănică Jr. s-a mândrit de curând cu faptul că fiul său, Radu, a reușit să intre printre primii la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” (UNATC), tânărul reprezentând astfel a treia generație de actori din celebra familie.

Citeşte şi: Chefi la cuţite 28 septembrie 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Ştefan Bănică şi fiul lui, Radu Ştefan, vin în bucătăria A1

„Noi, în general, mâncăm ce gătește el, fiindcă este pasionat de bucătărie”, a dezvăluit Ștefan Bănică, extrem de mândru de fiul său, Radu.

Cu multă pricepere, fiul lui Ștefan Bănică a demonstrate că se pricepe de minune la gătit și că are toate șansele să facă senzație la „Chefi la cuțite”.

Desigur, rețeta de orange chicken a fost pregătită cu multă pasiune și răbdare, dar și cu ajutorul celebrului său tată, chiar dacă acesta s-a ținut de șotii.