Ştefan Bănică Jr. a semnat contract cu Antena 1. Vezi în ce emisiune îl puteţi vedea

Încă o vedetă Pro TV s-a mutat la postul concurent. După ce a încheiat contractul cu televiziunea din Pache Protopopescu, Ştefan Bănică Jr. a bătut palma cu Antena 1, conformul unor surse din cadrul postului din Băneasa.

RomaniaTV.net
30 apr. 2014, 10:30
Ştefan Bănică Jr. a semnat contract cu Antena 1. Vezi în ce emisiune îl puteţi vedea

După şapte ani în care a prezentat „Dansez pentru tine„, Ştefan Bănică Jr a părăsit Pro TV-ul şi a urmat-o pe Mona Segall, producătoarea emisiunii, la Antena 1.

Potrivit click.ro, aici el va face parte din echipa unui alt show, „Romanian Idol„, care va fi produs tot de Segall. În plus, şefii Antena au alte vedete în vizor pentru varianta autohtonă a „American Idol”, dar nu au stabilit exact cine se va alătura lui Bănică şi nici ce rol va avea fiecare.

Vezi şi: Fostul creier al PRO TV, Mona Segall, va face o superproducţie la concurenţă. Sume colosale pentru proiect

Producatoarea de televiziune Mona Segall a batut palma cu Antena 1, zilele trecute, scrie wowbiz.ro. Mona Segall si intreaga ei echipa se vor ocupa de show-ul „Romanian Idol” ce va fi la Antena 1. Proiectul este inca la inceput, nu s-au stabilit toate detaliile, insa este cert ca show-ul e pe mana producatoarei.

Citeşte şi Mona Segall, făcută PRAF de una dintre vedetele cu care a lucrat: „E o NULITATE absolută”

„Mona Segall va face Romanian Idol la Antena 1. Pentru acest proiect sunt alocati 600.000 de euro. Inca nu s-au stabilit exact vedetele care vor face parte din acest show, cert este ca Mona se va ocupa de el”, au dezvaluit surse din trustul Intact.

Citeşte şi Bombă în showbiz! Smiley, Pavel Bartoş şi Loredana pleacă la Antena 1