Stelistul Nikolic a petrecut cu prostituate şi a fost prins de Poliţie

Fotbalistul muntenegrean a petrecut noaptea de sâmbătă în compania unor fete, într-o vilă din Calea Floreasca, iar la ora 6 el a fost dus la Poliţie, pentru audieri.

RomaniaTV.net
12 dec. 2011, 08:56
Stelistul Nikolic a petrecut cu prostituate şi a fost prins de Poliţie

Steaua a făcut egal în ultima etapă a turului, 1-1 cu CFR Cluj, dar cele două puncte pierdute acasă nu le-au tăiat roş-albaştrilor cheful de distracţie. Muntenegreanul Stefan Nikolic este unul dintre cei care şi-a rezervat noaptea de după meci propriilor plăceri.

Regulamentul de Ordine Interioară al Stelei nu-i interzice acest lucru, atât timp cât până la următoarea partidă sunt mai mult de 48 de ore, însă duminică dimineaţa fotbalistul a fost pe punctul de a avea mari probleme. Însoţit de un prieten, el a mers în Calea Floreasca, într-o vilă locuită de prostituate de lux, aflată de mai multă vreme în atenţia Poliţiei. Dealtfel, tocmai duminică dimineaţa, la ora 06.00, forţele de ordine au pregătit o descindere în locaţia cu pricina.

Norocul lui Nikolic a fost că el părăsise apartamentul cu 10 minute mai devreme. Chiar şi aşa, el a fost urmărit şi oprit în trafic, iar apoi a fost dus la Poliţie, pentru a da declaraţii, în calitate de martor.