ŞTIREA TA: O groapă de gunoi în mijlocul străzii, în Sectorul 5, locuită de drogaţi VIDEO

În Sectorul 5 al Capitalei, pe strada erou Toma Constantin cu strada Iacob Andrei, a apărut o groapă de gunoi. Mai mult, aceasta este "locuită" de oameni ai străzii şi de drogaţi, ne scrie un cititor RTV.NET.

RomaniaTV.net
13 aug. 2013, 11:44
ŞTIREA TA: O groapă de gunoi în mijlocul străzii, în Sectorul 5, locuită de drogaţi VIDEO

„În Sectorul 5, strada Erou Toma Constantin colţ cu strada Iacob Andrei să vedeţi cum avem aici o groapă de gunoi, iar Primăria Sectorului 5 şi Primăria generală Bucureşti nu vor să ia nici o măsură. Există o grămadă de reclamaţii făcute. Sunt aici în fiecare zi drogaţi  i oameni ai străzii care dorm printre gunoaie, se adună aici şi noaptea, intră şi fură din locuinţe. Vă rog să luaţi legătura cu domnul primar al Sectorului 5 şi să îl întrebaţi cu ce au greşit locuitorii Sectorului 5 din această zonă de trebuie să suporte această groapă de gunoi care se află aici din 1990.C hiar nu se poate închide zona cu un gard ca nimeni să numai arunce gunoi aici şi să pună în zonă un indicator prin care să interzică aruncare a gunoiului? Poliţia locală chiar nu poate amenda pe nimeni care aruncă gunoiul în zonă?”, ne scrie cititorul nostru.

Dacă aţi surprins şi dumneavoastră imagini inedite atât din ţară, cât şi din străinătate, nu ezitaţi să ni le trimiteţi pe adresa [email protected].