Strenograme-incendiare între deputatul Bălăşoiu şi călugărul care îi era amant: „Ţineţi minte când v-am zis, domn deputat, evitați preoţii că toţi dracii vin asupra ta”

Inregistrări incendiare cu convorbiri între deputatul Bălășoiu prins cu un tânăr în pat și călugărul care îi era amant. Din discuții se înțelege cum cei doi încearcă să pună la ale un plan în cazul în care apar informații cu privire la faptul că întrețineau relații sexuale.

03 oct. 2022, 22:25
Strenograme-incendiare între deputatul Bălăşoiu şi călugărul care îi era amant: „Ţineţi minte când v-am zis, domn deputat, evitați preoţii că toţi dracii vin asupra ta”

PSD a anunţat, sâmbătă seară, excluderea din partid a deputatului de Argeş Aurel Bălăşoiu, oficialii partidului precizând că se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat, în caz contrar, PSD urmând a vota pentru „ridicarea imediată a imunităţii parlamentare”.

După anunţul PSD, imagini în care ar apărea deputatul în ipostaze intime alături de un tânăr au apărut în spaţiul public. Aurel Bălăşoiu neagă că el ar fi unul dintre bărbaţii care apar în imagini şi afirmă că nu renunţă la calitatea sa de parlamentar. Aurel Bălăşoiu este la primul mandat de parlamentar şi a fost primar al comunei argeşene Rociu, funcşie câştigată, anul trecut, de către fiul său. Bălăşoiu este căsătorit, soţia sa fiind educatoare în comuna Rociu.

Deputatul acuzat de pedofilie, dat afară din PSD / Reacția halucinantă a controversatului politician: „Nu recunosc!”

”Cineva dintre noi cred că era monitorizat, este tot ce înseamnă material, nu mai ai ce să mai faci”

Călugărul-amant: Mă auzi? Cineva dintre noi cred că era monitorizat, este tot ce înseamnă material, deci nu mai ai ce să mai faci, asta-i viața…

”Cristi” (tânărul care apare alături de deputatul Bălășoiu): Cum, mă, ești tâmpit la cap? Cum adică, mă coa… Fă-mă să înțeleg… Au ieșit poze cu noi la iveală? Tu ești tâmpit la cap? (…) Îmi stă inima până vorbești tu!

Călugărul-amant: Taci un pic, lasă-mă două secunde. Mai ești? Stai așa… Ai răbdare, asta e…. Mă auzi? Deci, Cristian, asta-i viața. Cineva dintre noi a fost monitorizat, a fost un om al serviciilor, s-a ajuns prea departe, s-a ajuns la prim-ministrul României, la Marcel Ciolacu, la tot ce înseamnă spuma țării, președintele Iohannis, Parchetul General, pentru că cineva era minor. Deci deputatul ăsta cred că se mai întâlnea cu cineva și posibil să fie cineva minor. Nu știu cine…

”Cristi”: Deci se întâlnea, mă… dar ce treabă aveam noi?

Călugărul-amant: Se întâlnea el. Ascultă. Numai că nu a dat cu minorul, a dat cu tine imagini. Cu tine și cu el.

”Cristi”: Du-te, bă, în p… mea!

Călugărul-amant: (râde): Bă, cu tine și cu el, bă!

”Cristi”: Deci de unde, coa…, imagini? Fu…-te în gură, că numai tu ai făcut poze atunci!

Călugărul-amant: Bă, nu e vorba de poze, bă omule, bă! Tu ești nebun? Tu nu auzi că e video? E ceva profesionist.

”Cristi”: Și unde m-a prins pe mine cu ăsta?

Călugărul-amant: Mă întrebi pe mine? (tăcere) Tu nu înțelegi că eu am primit decizie de excludere, tot, caterisit, tot, bărbierit, spălat.

”Cristi”: Marș, mă, că nu te cred!

Călugărul-amant: Hai că îți trimit pe WhatsApp să vezi.

”Cristi”: Vezi că nu mai folosesc WhatsApp-ul ăla, ascultă-mă puțin. Hai că-ți dau alt număr de telefon pe care să-mi trimiți pe WhatsApp.

Călugărul-amant: Dar care WhatsApp nu-l mai folosești, ăla care era cu… treaba aia?

”Cristi”: Da, mă, ăla care era cu treaba aia. L-am scos de tot, nu-l mai folosesc.

Călugărul-amant: Aia cu escorta, nu?

”Cristi”: Da.

”A ieșit la lumină, se fac cercetări”
Călugărul-amant: Bun, bun, bun… Ascultă pe tata aici. Cam așa stă situația. A ieșit la lumină, se fac cercetări. Noi nu am intrat cu nimic sub sfera penală. Cine a făcut fapte penale să răspundă! Iar noi trebuie să mergem cu adevărul. Oricum, adevărul va ieși la lumină. Vrei, nu vrei, va ieși la lumină. Asta e!

”Cristi”: Ce adevăr? Că eram rupt de foame și m-am dus să mi-o trag cu deputatul.

Călugărul-amant: Cum?

”Cristi”: Eram rupt de foame și m-am dus să mi-o trag cu deputatul.

Călugărul-amant: Câți ani aveai atunci când ți-ai tras-o cu deputatul (râde)? Aveai 16 ani (râde iar)? Că așa zice, bă, că ești minor, nebunule!

”Cristi”: Când, mă? Acolo?

Călugărul-amant: Cu deputatul, în pozele alea. Cică aveai 16 ani.

”Cristi”: Aveam 16 ani? Ei m-au filmat pe mine și ziceau că eu aveam 16 ani?

Călugărul-amant: Da, bă (râde). Le-am spus: Voi sunteți nebuni, că omul ăsta are 23 de ani, bă!

”Cristi”: Bă, ești nesimțit? Să mori tu! Unde-s pozele astea? Cum le găsesc?

Călugărul-amant: Pe internet. Băi, dar fii atent… ăăă… cum să facem?

”Cristi”: Deputatul, cum îl cheamă? Cum îl cheamă pe el?

Călugărul-amant: Păi cum îl cheamă? Habar n-am… (tăcere) Habar n-am cum îl cheamă… Hai că mă sună deputatul…

”Cristi”: Coa… ești handicapat? Chiar am găsit știrea, coa…

Călugărul-amant: Ce spune? Ce spune? Ia citește, că eu am blocat tot, Facebook, am blocat tot.

”Cristi”: Hiiiii… Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului… p… mea pentru încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine”.

”Măi, părinte, a intrat Serviciul Român de Informații pe fir”
Călugărul-amant (râde): Băi, fii atent. Dacă Visarion e băgat în treaba asta, ce pumni în gură voiai să-i dai tu starețului, dar să vezi ce pumni în gură îi dau eu lui.

”Cristi”: Eu nu am, mă, treabă, băi coa…, eu nu am vorbit cu nimeni… Nu mă mai face bulangiu că mă enervezi!

Călugărul-amant: Nu, dar a strâns el. Băi, ăsta a strâns probe, că ăsta nu e prost…

”Cristi”: Ia stai, bă… Mă, ești handicapat? Stai 2 secunde să mai citesc aicea ce scrie… (citește) Nu înțeleg… Nu scrie de ce… Hiiii… (tăcere) Marș, coa… (tăcere) Bă coa… chiar l-au dat afară din Parlament?

Călugărul-amant: Da, bă, l-au dat afară din Parlament. Tu nu înțelegi că l-au nenorocit pe omul ăsta?

”Cristi”: Băi coa… ce se întâmplă, mă? Au început să cadă ăștia mari, coa…, ce dracu`! Ce dracu` se întâmplă, coa…?

Călugărul-amant: Coa…, coa…, ce coa…? Vorbește frumos, părinte! Că m-ai nenorocit și pe mine, părinte! (…) Măi, părinte, o intrat Serviciul Român de Informații pe fir. Serviciul Român de Informații a anunțat președintele României, prim-ministrul României, președintele Camerei Deputaților, patriarhul României, arhiepiscopul Calinic de la Argeș, arhiepiscopul Teodosie, episcopul Visarion, înțelegi? Sunt note oficiale, nu mai ai ce face, pa!

”Nu te mai du că faci ceva și te omoară. Nu bei nimic, nu mănânci nimic de acolo”
”Cristi”: … ascultă-mă 2 minute, acum se scanează mai multe în capul meu. Ieri am fost la o sfințire unde a venit și Teodosie și Visarion… Iar Visarion, la urmă, când a plecat, mi-a bătut obrazul, coa…

Călugărul-amant: Ți-a bătut obrazul, ă?

”Cristi”: Dar mă duc acum la el. Mă duc să văd de ce p… mea mi-a bătut obrazul, să văd ce s-a întâmplat, ce s-a mai auzit, că-mi bag p…

Călugărul-amant: Ascultă-mă!

”Cristi”: Ascultă-mă 2 secunde pe mine. Eu îmi bag p… și-n gura lui și-n gura la toți și-mi strâng catrafusele și plec în p… mea vreo 2-3 luni la muncă în afară. Și-mi bag p… când mă întorc, nu mă mai cunosc toți!

Călugărul-amant: Dar rapid, rapid! Că merg și eu. Mergem împreună. Hai! Auzi, nu te mai du nici la Visarion. Nu te mai du că faci ceva și te omoară. Nu bei nimic, nu mănânci nimic de acolo.

”Cristi”: Să-mi bag p… în gura lor.

Călugărul-amant: Da, da, da`nu mânca, nu te du, ferește-te, ai grijă, ascunde-te o perioadă că și eu sunt ascuns. Iar fii atent! Iar Teodosie are pe șoferul ăla cu el. L-ai văzut? Șoferul ăla cu el, tânăr, frumos.

”Cristi”: Ăla frumos.

Călugărul-amant: Șoferul ăla a avut o relație cu deputatul. S-o sărutat, s-o f…tut pe la mănăstire, pe lângă Constanța. Bulangiul ăsta a aflat, Teodosie. Și Teodosie a pus să-l execute pe deputat.

”Cristi”: Cred că Teodosie era gelos.

Călugărul-amant: Teodosie era gelos. Eu ți-am spus că Teodosie nu-mparte nimic cu nimeni. În momentul în care ai luat ceva de la Teodosie, te nenorocește.

”Cristi”: Dar mă doare-n p… pe mine. Teodosie e puternic și bravo lui! Dar ce treabă avem noi, coa…, până la urmă?

Călugărul-amant: Acum s-a folosit, mă. Am fost urmăriți. Asta înțeleg eu să zic. Noi am fost urmăriți pas cu pas. Știe tot. Bă, oamenii ăștia știu tot. Că am fost la Constanța, că am fost în apartamentul ăla, că am fost acolo. Deci, știu tot firul. Mi-a pus starețul hârtia pe masă. Părinte, recunoști? Da, părinte, recunosc! Îți asumi? Îmi asum. Mi-am luat geanta și am plecat, sărut mâna!

”Cristi”: Să mori tu?

Călugărul-amant: Da, omule, da. (…) Ia-ți femeia și urcă-te în mașină și dă-i drumu`. Ai auzit? Vezi că bulangiii ăștia… Visarion nu știa nimic. A fost un teatru de la Visarion. Nu l-a sunat nimeni, nu l-a șantajat nimeni. A vrut să scoată la timp, să vadă dacă tu ai spus la cineva ceva…

”Cristi”: Să mori tu, coa…

”Nu mai ai ce să faci! Gata! Toată lumea știe, SRI știe, pa, sănătate…!”
Călugărul-amant: Da, da, Visarion a făcut un teatru că – dacă era ceva – îți dădea una-n cap și acolo rămâneai. (…) Nu mai sta. Urcă-te în mașină și dă-i drumu` din țară, că vor veni toate televiziunile pe tine acasă. Dă-i drumu`din țară!

”Cristi”: Hai să ne întâlnim săptămâna cealaltă și să vorbim față în față, că trebuie să discutăm ca lumea.

Călugărul-amant: Băi, tu nu înțelegi, tată, că nu mai e de făcut nimic? Nimic! (…) Nu mai avem de ce vorbi, gata! Lucrurile sunt făcute toate. Toată lumea știe, pa! Nu mai ai ce să faci! Gata! Nu mai ai ce, că toată lumea știe, SRI știe, pa, sănătate…!

”Cristi”: Atunci ia mai dă-i dracu`! De unde știu eu că nu sunt și ascultat?

Călugărul-amant: Tu îți dai seama că toți am fost ascultați. Tu nu auzi că sunt înregistrări, sunt poze, sunt tot, tot, tot.

”Cristi”: Vai de c…ul nostru!

Călugărul-amant: Da, toată lumea știe.

”Cristi”: Nu mai am nimic, lasă că o să mai stau săptămâna asta cât mai e asta și dup-aia îmi iau tălpășița.

Călugărul-amant: Bă, nu mai sta, omule. Dă-i drumu` azi. Ai bani? Dă să-ți trimit. Ai bani?

”Cristi”: Am pe dracu`!

Călugărul-amant: Ia femeia și dă-i drumu` din țară. Dar ea este de acord să plece cu tine?

”Cristi”: Dar ce treabă are ea? O să văd eu ce zice.

Călugărul-amant: Bun. Cum facem povestea asta? Cum facem să fie bine? Cum facem să se așeze?

”Cristi”: Stai 2 secunde. Stai. (…) La mine, numărul ăsta e nou, dar ce dracu` să… Dacă era pe numărul vechi, era o problemă, dar așa nu-i problemă. La mine cel puțin. Dar nu știu acum dacă a fost, nu a fost ascultat. Pe mine nu mă interesează, mă frate. Ce pielea mea? Eu-l f… în gură! L-am cunoscut, mi-a cerut niște favoruri, l-am ajutat… Ce atâta? Mă doar pe mine fix în c…

Călugărul-amant: Auzi, dar dracul ăla de copil cu care tu ai vorbit pe Instagram…

”Cristi”: Nu cred, mă. Era copil. Ce dracu`!

Călugărul-amant: Da, copil, dar răspunde-mi: era minor sau nu era minor?

”Cristi”: Era minor, dracu`, cum să nu fie minor?

Călugărul-amant: Bă, cum să fie minor, bă? Că-mi stă inima, bă! Bă, dar eu i-am verificat buletinul, era născut… Avea peste 18-19 ani.

”Cristi”: Dar mai dă-l dracului să-l ia, că e la liceu. Zicea că e la liceu. Parcă…

Călugărul-amant: Bă, și ăla e minor?

”Cristi”: Nu știu sigur.

Călugărul-amant: 19 ani a zis că are.

”Cristi”: La asta mă gândeam și eu.

Călugărul-amant: Ia vorbește, ia legătura cu el pe WhatsApp și întreabă-l! Spune-i să-ți dea o poză după buletin.

”Cristi”: Bine. Hai că o să vorbim!

Călugărul-amant: Ce plan avem, cum facem?

”Cristi”: Momentan, lasă-mă oleacă să mă gândesc și o să te sun mai încolo și o să vorbim mai multe.

Călugărul-amant: Bine, hai. Auzi, vezi ferește-te să mai intri la Visarion!

Călugărul-amant: Fiți atent aici cum stă treaba. Cristian eu am simțit ceva că e periculos. În sensul că el are legătură cu oameni din ăștia mari, cu Visarion atuncea, cu Teodosie și mai avem. Ăsta, Cristian o fost, avea nevoie de droguri. Avea nevoie de droguri pentru că nu putea să aibă reacțiile. Adică nu putea să se mai controleze și drogurile i-au dat, nu știu nu se iau de oricine și erați filați. Eu fiind preotul tău am fost și eu filat.

Călugărul-amant: Dumneavoastră fiind o persoană demnitar al statului român, ei au zis așa. Bă, de ce se întâlnește ăsta cu popa? Dumneata, de ce te întâlnești cu mine. Și atunci te-a filat și pe dumneata.
Deputatul Aurel Bălășoiu: În ce moment? Unde?
Călugărul-amant: Peste tot.
Deputatul Aurel Bălășoiu: Când am fost noi atuncea?
Călugărul-amant: Peste tot. Peste tot au fost cu dumneavoastră, eu am fost și am dat declarație la dosar ca martor și îmi puneau întrebări care n-aveau de unde să știe. Ați fost la Constanța, de acolo ați fost la Olimp, de acolo ați fost la Pitești.
Deputatul Aurel Bălășoiu: De mine?

A mai apărut o victimă a lui Visarion Alexa! „M-a sunat pe videocall din duş!”

Deputatul Aurel Bălășoiu: Ce, asta e, dar nu și nu…
Călugărul-amant: Sunt probele la dosar.
Deputatul Aurel Bălășoiu: Aa. Tu ai văzut dosarul?
Călugărul-amant: Da, am văzut dosarul.
Deputatul Aurel Bălășoiu: Sunt toate pozele?
Călugărul-amant: Da, sunt poze, tot. Tot ce este, este la dosar.
Deputatul Aurel Bălășoiu: Și mă cheamă și pe mine?
Călugărul-amant: Posibil să vă cheme și pe dumneavoastră.
Deputatul Aurel Bălășoiu: Bă tu ești nebun? Mi se înmoaie picioarele după…
Călugărul-amant: Posibil să vă cheme și pe dumneavoastră, dar în mod clar și categoric noi o să avem doar calitate de martori, pentru că e viața noastră privată ce am făcut. Nu o să zică nimeni nimic. Ei nu au voie să dea nimic. Doamne ferește, Doamne ferește, de ceva… asta e.
Deputatul Aurel Bălășoiu: Ce asta e? Doamne.

Călugărul-amant: Nu v-am băgat pe dumneavoastră sub nicio formă, domn deputat.
Deputatul Aurel Bălășoiu: Da-n poze sunt?
Călugărul-amant: Nu sunt. Eu v-am respectat.
Deputatul Aurel Bălășoiu: Poze la mine sunt?
Călugărul-amant: Nu sunt, dar atenție.
Deputatul Aurel Bălășoiu: Am înțeles.
Călugărul-amant: Asta nu-nseamnă că procurorul…
Deputatul Aurel Bălășoiu: Nu extinde.
Călugărul-amant: Nu, nu, dar ați făcut dumneavoastră vreo infracțiune?
Deputatul Aurel Bălășoiu: Nuu.
Călugărul-amant: N-ați comis nici o infracțiune. Sunt doar chestii de morală. Așadar, e posibil să fie două variante: Prima variantă procurorul poate să nu-mi fi arătat mie tot și m-a indus în eroare și a doua variantă, poate să nu fie. E doar speța lor cu drogurile. Având în vedere acestea, noi trebuie să știm, să fim precauți. În momentul în care sunt clar și precis, domnule, este dreptul la viață?
Deputatul Aurel Bălășoiu: Nu am reclamat nimic, nu ne-a făcut plângere nimeni.

Sursa: gandul.ro

Călugărul-amant: Da, este dreptul la viață, noi n-am consumat, ei asta intuiesc

Călugărul-amant: Să știți că sunt păcate mari. Eu v-am zis. Dumneavoastră ați făcut, dar hai că eu eram copil, Cristian era, dar dumneavoastră, om bătrân de 60 de ani.
Deputatul Aurel Bălășoiu: Lasă-mă că mă doare capul de nu mai pot.

Călugărul-amant: Să presupunem că apar imagini în care noi doi întreținem relații sexuale, orale sau ce-am făcut noi. Gândiți-vă că presa preia. Cine-i deputatul? Este Aurel.
Deputatul Aurel Bălășoiu: Nici nu vreau să mă gândesc.
Călugărul-amant: Bălășoiu Aurel.
Deputatul Aurel Bălășoiu: Nu vreau să mă gândesc.
Călugărul-amant: Cine-i deputatul? Bun. În ce mediu se-nvârte? Păi apare cu Calinic, apare cu Varsanofie, apare cu ăla, a păi da’ stați domnu’ deputat. Puneai mâna pe Sfânta masă și tu după te duceai și după aceea BIIP! Așa fac ăștia la presă. Te face de te termină.
Deputatul Aurel Bălășoiu: Știu.
Călugărul-amant: Te face de te termină psihic. Și-atunci noi trebuie să luăm toate măsurile de precauție. Să ștergem absolut tot până nu sunt pe masa procurorilor. Dacă sunt pe masa procurorului, sănătate.

În momentul în care noi am făcut păcate eu am știut că Dumnezeu o să ne umilească. Eu am simțit. Vă rog să mă credeți că eu am simțit treaba asta. Eu am simțit și mi-am dat seama, pentru că mie Dumnezeu îmi scoate anumite chestii în cale.

Călugărul-amant: În calitate de martor, da. Urmează în zilele următoare să vă cheme și pe dumneavoastră, în calitate de martor.

Deputatul Aurel Bălășoiu: Mă ești nebun?

Călugărul-amant: Da. Și trebuie să-i informați pe ăștia de la partid.

Deputatul Aurel Bălășoiu: Păi, cum să-i spun așa ceva?

Călugărul-amant: Pregătiți-vă terenul acolo. Luați toate măsurile de precauție, fiți înțelept, că altfel ne-o ia înainte și picăm noi ca Gheorghe în Lobodă.

Călugărul-amant: Știți ce-nseamnă asta? Domn deputat, știți ce-nseamnă? Înseamnă că trebuie să facem pocăință și cu adevărul, da dumneavoastră le luați prea așa în râdere, dar să știți că Dumnezeu nu se lasă batjocorit. Noi l-am batjocorit pe Dumnezeu prin asta. Păcatul ăsta este un păcat mare și imens. Și eu eram conștient cândva că se va întâmpla treaba asta. Eu știam. Eu știam că se va-ntâmpla treaba asta.

Călugărul-amant: Dumneavoastră nu-nțelegeți? M-aș îndoi dacă, dar oamenii ăștia dacă v-au interceptat telefonul, au control total și ei iau tot.
Deputatul Aurel Bălășoiu: Păi da stai un pic că noi n-avem poze din alea. În telefon avem orice, dar nu alea.
Călugărul-amant: N-ai trimis poza? Băi, fii oleacă atent cu pozele alea.
Deputatul Aurel Bălășoiu: Noi 3?
Călugărul-amant: Noi 2. Nu-mi trimiteai poză dezbrăcat? Cu penisul? Și zicea nu aicea, nu pe camera. Ne-ntâlnim undeva, facem și am terminat. Eu v-am zis, nu m-ați ascultat. Eu știam. Știam că e posibil orice. Știam când ați venit în fața mea. Zic l-a trimis Dumnezeu sau l-a trimis satana? Cum vedeți lucrurile? Ajutați-mă și pe mine.
Deputatul Aurel Bălășoiu: Nu știu, sunt deja senil acuma ce să… N-am trecut prin d-astea. Da ce mi-ai spus m-a îngrozit oricum.
Călugărul-amant: E grav.
Deputatul Aurel Bălășoiu: Imagine pierdută total.

Călugărul-amant: Țineți minte când v-am zis ascultați-mă? Țineți minte când v-am zis domn deputat, evitați preoții că toți dracii vin asupra ta. Evitați preoții. Nu cu preoți, nu cu preoți. Eu am văzut în telefonul dumneavoastră că erați cu mai mulți preoți acolo. Nu m-ați băgat în seamă. Aștia-s preoți, Dumnezeu există, cu Dumnezeu nu te joci. Dumnezeu lucrează prin oameni. Cum a zis părintele aseară și când îți dă una te nimicește. Și uite că ne-o dat-o.

Deputatul Aurel Bălășoiu: Măsuri în ce sens? Ce facem? Eu nu și nu. Pot să-mi pună în față… eu îl iau pe nu în brațe.

Călugărul-amant: Atât?

Deputatul Aurel Bălășoiu: Atât.

Călugărul-amant: Și restul sănătate.

Deputatul Aurel Bălășoiu: Nu și nu.

Călugărul-amant: Nu și nu.

Deputatul Aurel Bălășoiu: Nu, la mine e nu. Indiferent, exact cum face părintele care l-a plimbat, Visarion sau cum îl cheamă, cu femeia aia.

Călugărul-amant: Părintele așa o lua?

Deputatul Aurel Bălășoiu: Nu și nu.

Călugărul-amant: Dar a recunoscut la Patriarhie.

Deputatul Aurel Bălășoiu: Aici la Sinodul lor da, dar la presă niciodată n-a vorbit.

Imaginile cu caracter sexual în care ar apărea deputatul Aurel Bălăşoiu şi care au stat la baza deciziei forurilor de conducere ale PSD de excludere a acestuia din partid sunt analizate de către procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Anchetatorii ar urma să decidă, luni, dacă deschid un dosar penal care să îl vizeze pe parlamentarul care neagă că el a fi unul dintre cei doi bărbaţi din imagini, despre celălalt circulând informaţii potrivit cărora ar fi minor.