Strigăt de disperare la Glina: 330 de câini riscă să moară sub nămeţi VIDEO

Îngrijitorii de la adăpostul din Glina fac apel la iubitorii de animale pentru a putea salva cei 330 de câini prinşi sub zăpadă. Câţiva oameni încearcă să salveze patrupedele, dar au mare nevoie de ajutorul voluntarilor.

RomaniaTV.net
26 ian. 2012, 12:00

Voluntarii încearcă disperaţi să salveze patrupedele de la Adăpostul de câini de la Glina. Adăpostul în care sunt îngijiţi 330 de câini este acoperit aproape în totalitate de zăpadă.

Suntem într-o situaţie absolut disperată! Jumătate din câini sunt la propriu sub zapadă. Dacă nu îi scoatem astăzi, nu vor avea şanse de supravieţuire! Avem nevoie de voluntari cât mai mulţi! Vă rugăm din suflet, veniţi în număr cât mai mare! Câinii sunt sub zăpadă. Cum se termină comuna Glina, pe prima stradă la dreapta ajungi la adăpost, în capătul drumului„, aşa sună apelul de disperare ale reprezentanţilor adăpostului de la Glina.

Mesajul este semnat de asociaţia „A doua şansă”, care are în grijă adăpostul de la Glina, alături de asociaţia ROBI. Fundaţiile roagă şi firmele cu utilaje de deszăpezire să le vină în ajutor cu un vehicul.

Dacă doriţi să ajutaţi căţeii din adăpostul de la Glina, puteţi afla mai multe detalii despre acţiunea de ajutorare şi despre persoanele de contract pe pagina de Facebook a asociaţiei A Doua Şansă, https://www.facebook.com/adouasansa#!/adouasansa, sau a asociaţiei ROBI, https://www.facebook.com/adouasansa#!/asociatia.robi.