Strigătul disperat de durere al tatălui Robertei, studenta ucisă de beizadeaua drogată în stațiunea 2 Mai! ”Oameni buni, nu îmi vreau decât copilul înapoi”

Răzvan Dragomir, tatăl Robertei, studenta la Geografie ucisă de beizadeaua drogată în stațiunea 2 Mai, a ajuns la capătul puterilor. După ce luna trecută și-a pierdut copilul pe care îl iubea nespus de mult, bărbatul vrea să se facă dreptate.

14 sept. 2023, 21:19
Strigătul disperat de durere al tatălui Robertei, studenta ucisă de beizadeaua drogată în stațiunea 2 Mai! ”Oameni buni, nu îmi vreau decât copilul înapoi”
Strigătul disperat de durere al tatălui Robertei, studenta ucisă de beizadeaua drogată în stațiunea 2 Mai!

Strigătul disperat de durere al tatălui Robertei, studenta ucisă de beizadeaua drogată în stațiunea 2 Mai! Răzvan Dragomir este împietrit de durere și spune că de vină pentru moartea Robertei și a lui Sebastian sunt vinovați părinții lui Vlad Pascu, dar și polițiștii din Constanța.

Citește și ULTIMĂ ORĂ. Mama beizadelei drogate arestată pentru 24 de ore! Ce se întâmplă cu tatăl lui Vlad Pascu, care a intrat cu motocicleta în jurnaliști

Strigătul disperat de durere al tatălui Robertei, studenta ucisă de beizadeaua drogată în stațiunea 2 Mai!

Bărbatul cere ca toți cei implicați în acest caz să fie trași la răspundere, inclusiv polițiștii care l-au protejat pe cel care i-a luat copilul.

Mai mult, tatăl Robertei a transmis un mesaj extrem de emoționant în care a spus că singurul lucru pe care îl dorește este să își recupereze copilul.

„Oameni buni, nu îmi vreau decât copilul înapoi! Restul nu mă interesează. Să facă legea ce trebuia să facă demult.

Părinții și poliția din zonă sunt de vină pentru moartea copiilor noștri. Să plătescă și polițiștii care l-au protejat.

Despre protecție nu vorbește nimeni”, a declarat Răzvan Dragomir, tatăl Robertei, la Antena3CNN.

La numai o zi de al înmormântarea Robertei, tatăl său a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre cum a fost tratat de polițiști, la numai câteva ore de la accidentul cumplit în urma căruia fiica lui și-a pierdut viața.

Bărbatul a povestit că efectiv a fost pasat de la o instituție la alta și că deși se știa motivul pentru care a sunat, reprezentanții poliției au refuzat să îi dea informații despre copilul său.

”Cum am ajuns la sursa reală a informației pe care trebuia să o primesc cum că copilul meu nu mai există, că a fost omorât. Dau telefon acolo: Bună seara! Bună seara! Și așa mai departe. Mi-au spus: Mă scuzați nu ați nimerit unde trebuie, elegant, vă pun la Rutieră. Așteptați! Bun! Am așteptat, m-a pus în legătură cu un domn, după voce un pic mai în vârstă, părerea mea, la care îmi spune: Domnule, nu ne ocupăm noi de caz, știu despre ce e vorba, dar nu pot să vă spun mai multe informații, nu este de competența mea, ceva de genul. Dacă rămâneți în telefon vă pun în legătură cu cei de la Constanța.

Mi se răspunde de la Constanța, ok! Oamenii nu știau cu cine stau de vorbă așa că m-am prezentat și le-am spus: Știu că s-a întâmplat ceva, ce puteți să îmi spuneți, ce s-a întâmplat? Unde este copilul meu? Nu corpul, copilul meu? Eu nu cred nici măcar în momentul ăsta că l-am dus la cimitir, că nu există”, a declarat tatăl Robertei, în exclusivitate, la România TV.

Citește și Așchia nu sare departe de trunchi! Tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu motocicleta în jurnaliști după audierea de la DIICOT. Ce soartă va avea beizadeaua drogată după ce a omorât două persoane la 2 Mai