ULTIMĂ ORĂ. Mama beizadelei drogate arestată pentru 24 de ore! Ce se întâmplă cu tatăl lui Vlad Pascu, care a intrat cu motocicleta în jurnaliști

Informații de ultimă oră. Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore în cursul zilei de 14 septembrie 2023. Această măsură a fost dispusă după ce mama lui Vlad, beizadeaua drogată în vârstă de 19 ani, a provocat un accident mortal în stațiunea 2 Mai și s-a prezentat la sediul DIICOT pentru audieri care au durat ore întregi.

14 sept. 2023, 19:50
ULTIMĂ ORĂ. Mama beizadelei drogate arestată pentru 24 de ore! Ce se întâmplă cu tatăl lui Vlad Pascu, care a intrat cu motocicleta în jurnaliști
ULTIMĂ ORĂ. Mama beizadelei drogate arestată pentru 24 de ore! Ce se întâmplă cu tatăl lui Vlad Pascu, care a intrat cu motocicleta în jurnaliști

Sunt informații de ultimă oră despre dosarul lui Vlad Pascu, individul de 19 ani implicat într-un accident mortal în stațiunea 2 Mai la data de 19 august. Pe data de 14 septembrie 2023, Vlad a fost adus la sediul DIICOT. În aceeași zi, părinții lui, Mihai și Miruna Pascu, au fost prezentați la audieri. Mama lui Vlad Pascu, Miruna, a fost reținută pentru 24 de ore.

Citește și: Așchia nu sare departe de trunchi! Tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu motocicleta în jurnaliști după audierea de la DIICOT. Ce soartă va avea beizadeaua drogată după ce a omorât două persoane la 2 Mai

Joi, 11 percheziții domiciliare au fost efectuate în municipiul București de către polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, în colaborare cu procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală. Aceste acțiuni au avut loc în două cazuri penale, având ca scop investigarea infracțiunilor de trafic ilicit de droguri, furnizarea locuinței pentru consumul ilicit de droguri și comiterea de infracțiuni care afectează buna desfășurare a justiției.

„Operațiunea Hidra” se concentrează asupra adolescenților cu familii înstărite care ar fi consumat și comercializat substanțe interzise în București și stațiunile de pe litoralul Mării Negre în timpul sezonului estival, conform unui comunicat emis de DIICOT.

Surse oficiale au informat pentru aktual24.ro că perchezițiile au vizat și apropiații lui Vlad Pascu, inclusiv prietenii săi și persoana care distribuia substanțele respective, precum și Miruna Pascu. Se pare că mama lui Vlad Pascu a încercat să influențeze martorii în cadrul dosarului fiului ei printr-o formă de șantaj.

După ce Vlad Pascu a cauzat accidentul mortal din stațiunea 2 Mai și a fost reținut în cele din urmă de autorități, părinții săi au încercat să evite atenția presei. La scurt timp după tragicul incident petrecut pe litoralul românesc, aceștia au emis un comunicat oficial. Mai mult decât atât, surse apropiate familiei Pascu au declarat pentru CANCAN.RO care a fost motivul principal pentru care Miruna Pascu a părăsit locuința la doar câteva zile după eveniment.

„Și-a dat seama că o să fie urmărită de presă și nu a dorit. Plus că vecinii o opreau și o certau. Nu i-a plăcut, voia să nu fie recunoscută de nimeni. S-a mutat într-unul dintre apartamentele achiziționate recent, pentru că acolo nu o cunoaște nimeni. Nu mai merge nici la firmă, își conduce afacerea de acasă. S-a îndepărtat de toată lumea. Sigur că vrea ca fiul ei să nu facă pușcărie”, au declarat colaboratori ai familiei Pascu

Tatăl lui Vlad Pascu ,comportament deplorabil la sediul DIICOT

Tatăl lui Vlad Pascu a fost convocat de procurori pentru a fi interogat în legătură cu cazul fiului său. La momentul plecării, după audieri, acesta a manifestat un comportament total inadecvat. Acesta a părăsit precipitat sediul DIICOT, purtând casca de motociclist, şi s-a urcat țintă pe scuter. Când jurnaliştii au încercat să îi pună întrebări despre audiere, el a demarat scuterul şi a lovit doi cameramani care se aflau în faţa sa. De asemenea, la intrarea în sediul DIICOT, tatăl lui Vlad Pascu a adoptat o atitudine bizară, fiind observat râzând.

Poliţiştii din Bucureşti au început o investigaţie proprie în legătură cu comportamentul tatălui lui Vlad Pascu, care a intrat cu scuterul în jurnalişti în faţa sediului DIICOT, conform comunicatului emis de Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Procurorii DIICOT au decis să îl plaseze sub control judiciar pe tatăl lui Vlad Pascu, acuzându-l de nerespectarea regulilor privind armele şi muniţiile, conform unor surse judiciare citate de Agerpres.

Citește și: Drogaţii din anturajul criminalului de la 2 Mai au luat-o razna complet! Dealerul lui Vlad Pascu s-a filmat în depozitul de medicamente al Spitalului Floreasca, de unde a furat ser fiziologic