Student la Medicină, condamnat la 19 ani de închisoare pentru viol. Își droga victimele în apartamentul său apoi le abuza

Dimant Etan Tzvi este cetețean american și studiază Medicina la Constanța. Bărbatul a fost condamnat la 19 ani pentru viol după ce doi tineri au depus plângere. Astfel, anchetatorii au descoperit că studentul la medicină avea obiceiul să racoleze tineri în cluburi și apoi îi invita acasă, îi droga, după care întreținea cu ei raporturi sexuale. 

11 feb. 2023, 08:02
Student la Medicină, condamnat la 19 ani de închisoare pentru viol. Își droga victimele în apartamentul său apoi le abuza

Judecătorii constănțeni l-au condamnat pe Diman Etan Tzvi, student american, la 19 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, participaţie improprie la săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, ultraj contra bunelor moravuri și influențarea declarațiilor. Sentința nu este definitivă. Apelul se va judeca pe 6 aprilie 2023, potrivit replicaonline.ro.

Bărbatul condamant este cetățean american și studiază Medicina la Constanța. Americanul a ajuns în atenția anchetatorilor după ce doi tineri din Medgidia l-au reclamat că i-a drogat și i-a violat, în iunie 2017.

Anchetatorii au stabilit că studentul american avea obiceiul să racoleze tineri în cluburi și apoi îi invita acasă, le dădea de băut un ”cocktail„ din alcool și benzodiazepine, medicamente cu efect tranchilizant, după care întreținea cu ei raporturi sexuale. Așa au pățit și cei doi tineri din Medgidia, în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, care l-au reclamat.

Citește și: Profesor reţinut după ce a agresat patru elevi în timpul orelor. O elevă are nevoie de mai multe zile de îngrijire

Tinerii le-au povestit anchetatorilor au merseseră la domiciliul lui Etan, în calitate de amici, după ce se împrieteniseră în club și apoi li s-a rupt firul, știind doar că au băut ceva. S-au trezit în dormitorul acestuia, dezbrăcați. După ce au realizat că au fost agresați sexual, tinerii au plecat din locuința americanului, dar amețiți după ”cocktail-ul” primit au făcut accident.

Citește și: Mărturie şocantă a enoriaşei care susţine că a fost agresată sexual de preotul Visarion Alexa. Filmul spovedaniei care s-a terminat la poliţie VIDEO

Anchetatorii au organizat un flagrant în noaptea de 24 spre 25.06.2017, în stațiunea Mamaia, fiind folosit un investigator sub acoperire pentru întâlnirea cu studentul acuzat de agresiune sexuală. La perchezițiile efectuate la domiciliul americanului au fost găsite flacoane de produse medicamentoase ce conțin benzodiazepine, recipienți cu lichide susceptibile a conține benzodiazepine, 5 laptopuri, un DVR, 7 telefoane mobile, mai multe medii electronice de stocare a datelor și diferite obiecte destinate obținerii satisfacției sexuale.