Studenţii de la Universitatea Bucureşti, în GREVĂ JAPONEZĂ. Ei se plâng de FRIGUL şi MUCEGAIUL din clase

Studenţii de la Universitatea din Bucureşti învaţă în clase pline de mucegai în care plouă şi în care este foarte frig. Astfel, studenţii de la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine au intrat, miercuri, în grevă japoneză, informează România TV.

10 dec. 2014, 13:59
Studenţii de la Universitatea Bucureşti, în GREVĂ JAPONEZĂ. Ei se plâng de FRIGUL şi MUCEGAIUL din clase

Studenţii s-au săturat să îndure frigul din sălile de curs, acolo unde temperatura de multe ori nu depăşeşte 15 grade. În plus, aceştia spun că sălile de curs sunt pline de mucegai şi igrasie, iar atunci când plouă, apa se scurge direct prin tavan.

Citeşte şi Criză în universităţi. S-a înjumătăţit numărul studenţilor

Studenţii sunt supăraţi pe conducerea universităţii, iar de miercuri au decis să poarte banderole albe la braţ pentru că au intrat în grevă japoneză în semn de protest. Ei îl acuză pe rectorul Universităţii Bucureşti că merge mereu la conferinţe internaţionale pe banii universităţii, în loc să repare sălile de curs, astfel încât studenţii şi profesorii să nu-şi mai pună zi de zi viaţa în pericol.

Citeşte şi Pricopie către studenţi: Universităţile nu produc şomeri, sunt convins că veţi avea locuri de muncă

Dacă nu vor reuşi să obţină nimic la negocierile de miercuri cu conducerea universităţii, atunci ei sunt decişi să ceară demiterea rectorului Universităţii Bucureşti şi să protesteze în stradă.

Citeşte şi Studenţii români plătesc TAXE de ŞCOLARIZARE din ce în ce mai mari. Vezi HARTA celor mai scumpe facultăţi