Succes pentru Gigi Becali! FCSB l-a transferat și pe Billel Omrani

Gigi Becali a mai rezolvat un transfer. Patronul de la FCSB a reușit să-l aducă pe Billel Omrani, fostul atacant de la CFR Cluj, rămas liber de contract, de trei luni de zile. 

12 sept. 2022, 17:53
Succes pentru Gigi Becali! FCSB l-a transferat și pe Billel Omrani

Gigi Becali a băgat adânc mâna în buzunar în acest sezon, pentru a întări atacul FCSB-ului. Afaceristul român a plătit 1,7 milioane de euro pentru transferul lui David Miculescu, 1,5 de euro pentru a-l aduce pe Andrea Compagno, iar pentru Billel Omrani, adus gratis, se anunță cheltuieli mari cu salariul.

În vârstă de 29 de ani, Billel Omrani este unul dintre cei mai de succes fotbaliști străini din istoria Ligii 1. Jucătorul cu dublă cetățenie, algeriană și franceză, a jucat în perioada 2016-2022 la CFR Cluj, echipă cu care are 5 titluri în palmares. În total a bifat 208 apariții pentru ardeleni, 46 de goluri și 42 de pase decisive.

 

Pretenții financiare mari pentru Billel Omrani

 

Omrani a bifat apariții în naționalele U17, U18 și U19 ale Franței, iar pentru Algeria a prins o singură selecție, la nivel de seniori. Fostul atacant de la CFR Cluj a fost dorit și la naționala României, de mai mulți foști selecționeri, dar în cele din urmă, discuțiile au rămas în aer.

Billel Omrani a fost ofertat de către Gigi Becali în repetate rânduri, în acest an, dar atacantul algerian voia un salariu uriaș pentru Liga 1, 600.000 de euro pe an. Conducerea FCSB a oferit 480.000 de euro pe an, adică 40.000 de euro pe lună. Impresarul jucătorului a căutat o echipă care să ofere veniturile solicitate de atacant, dar se pare că nu a reușit să găsească. Rămâne de văzut dacă în cele din urmă FCSB-ul și Omrani s-au înțeles pentru 40.000 de euro pe lună, ori Becali a mai scăzut oferta.

În cea mai recentă fereastră de transferuri, afaceristul din Pipera a adus nu mai puțin de 10 jucători: Andrea Compagno, Eduard Radaslavescu, Radu Boboc, Joyskim Dawa, Vadim Rață, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Joonas Tamm și Rachid Bouchenna sunt ceilalți nouă transferați.