Suma colosală pe care Irina Loghin o încasează lunar. Doamna cântecului popular are pensie specială

Irina Loghin este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de muzică populară din România. Zeci de ani doamna cântecului prahovean a alinat sufletele oamenilor cu glasul său inconfundabil, iar acum la bătrânețe se bucură de o pensie colosală

17 feb. 2024, 12:18
Suma colosală pe care Irina Loghin o încasează lunar. Doamna cântecului popular are pensie specială
Suma colosală pe care Irina Loghin o încasează lunar

Suma colosală pe care Irina Loghin o încasează lunar. Însă, puțini sunt cei care știu că Irina Loghin beneficiază de o pensie specială, după ce a avut un mandat de parlamentar.

Citește și Irina Loghin îşi ia înapoi pensia specială. Câţi bani va primi lunar pentru cele două mandate în Parlamentul României

Suma colosală pe care Irina Loghin o încasează lunar

Pe lângă banii pe care îi primește din spectacole, dar și din pensia de drept pe care o are, după ce zeci de ani a fost în slujba cântecului popular, în contul artistei în vârstă de 84 de ani intră lunar între 6.000 și 7.000 de lei.

Acești bani reprezintă pensia specială pe care o are îndrăgita interpretă de muzică populară în urma mandatului de parlamentar din 2004-2008.

În declarația sa de avere din 2004, Irina Loghin menționa că are o casă dobândită în anul 1979, de 110 metri pătrați, a cărei valoare de impozitare era de 400 000 de euro. Mai avea încă o casă a cărei valoare era de 200.000 de euro.

Irina Loghin are un timbru vocal unic, un repertoriu diversificat, o energie și o stare de spirit excepționale cu care-i „molipsește” pe cei din jur. Organizatorii de evenimente o solicită frecvent în show-urile lor, știind din capul l0cului că show-ul va fi un succes. În plus, artista nu are tarife exorbitante.

”Irina Loghin are și acum, la 84 de ani, un succes imens, se numără printre favoriții spectatorilor și în 2024. Are și un onorariu bun, în jur 2.000 de euro pentru un recital, la nunți. Dar merită, căci, de banii aceștia, Irina Loghin spune și bancuri, știe cu zecile! Lumea se simte bine și o cheamă mereu, este o artistă care și-a păstrat fanii, fiind prezentă și în online, pe conturile sociale, unde postează și momente frumoase din viața de familie”, a declarat un organizator de evenimente pentru Playtech.

Același organizator de evenimente a dezvăluit și faptul că artistei nu-i place să doramă în hoteluri și, deși are cameră rezervată, preferă ca, după spectacol, să plece acasă.

”Atunci când are spectacole în afara Bucureștiului, dacă este într-un oraș mai apropiat, Irina Loghin nu doarme la hotel, deși primește o cameră, la fiecare eveniment. O ține să se mai odihnească, să se schimbe, dar nu să și doarmă, peste noapte. După ce și-a terminat programul artistic, ea se grăbește să ajungă acasă, la vila ei din București, unde este așteptată de soț. Are un impresar, care o ajută cu absolut tot, este și șofer și bodyguard, este de toate, un om tare de treabă”, a dezvăluit sursa citată.

Citește și Ce pune pe masă Irina Loghin în seara de Crăciun! Meniul de milioane pe care l-a pregătit legenda folclorului românesc