Sumă URIAŞĂ oferită pentru marca Steaua. Emblema va fi „păzită” de Ştefan cel Mare

Constantin Deleanu (51 ani), este preşedintele directoratului Cotnari, omul din spatele ofertei pentru marca Steaua. Cotnari are peste 1.350 de hectare cu viţă de vie şi este deţinută de mai multe acţionari, Constantin Deleanu având cel mai mare procent dintre aceştia de 30%.

07 mai 2015, 06:53
Sumă URIAŞĂ oferită pentru marca Steaua. Emblema va fi „păzită” de Ştefan cel Mare

CSA Steaua a anunţat organizarea unei licitaţii privitoare la marca Steaua, iar una dintre marile companii româneşti, Cotnari SA, şi-a exprimat intenţia a a o cumpăra. Suma vehiculată este de 100.000 euro, iar oferta ar face compania favorită la preluarea mărcii, în condiţiile în care Gigi Becali afirma că ea nu valorează mai mult de 5.000 de euro.

Preşedintele directoratului Cotnari este Cosntantin Deleanu. Acesta a absolvit Facultatea de Economie din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi în 1987 şi are un doctorat în economie. Până în 2004, când a fost numit preşedintele companiei a fost directorul economic al acesteia, din anul 1992.

Citeşte şi Steaua, REACŢIE-ŞOC după acuzele lui Ionuţ Negoiţă. SCANDALUL SECOLULUI

Constantin Deleanu a oferit o declaraţie ediţiei tipărite a Gazetei Sporturilor, în care afirmă că dacă marca Steaua va fi achiziţionată de Cotnari ea va fi expusă la loc de cinste. „O s-o expunem într-o sală, la Cotnari, la 60 de kilometri de Iaşi, unde avem şi o podgorie. Acolo avem expuse medaliile şi premiile interne şi internaţionale pentru vinurile noastre. Marca Steaua va fi pusă lângă un tablou cu Ştefan cel Mare, vechi de aproape 100 de ani, care are o valoare inestimabilă.

Citeşte şi Gigi Becali pierde Steaua! O mare companie românească a anunţat că vrea să cumpere marca

Marca Steaua va sta şi lângă spada lui Ştefan cel Mare. O copie a spadei, pentru că originalul aparţine turcilor şi negocierile cu ei din trecut nu au dat rezultate. Acum să vedem ce varianta agreează şi cei care deţin sigla. Fie o cumpărăm definitiv, fie o luăm în cesiune„, a spus Deleanu.