Sumele colosale pe care trebuie să le scoți din portofel pentru o cină la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai populari bucătari de la noi din țară. Din această cauză, dacă vrei să te delectezi cu bucate preparate chiar de el trebuie să fii pregătit să scoți bani buni din buzunar. Iată cât costă să iei cina la localul său.

27 oct. 2023, 19:24
Sumele colosale pe care trebuie să le scoți din portofel pentru o cină la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu
Sumele colosale pe care trebuie să le scoți din portofel pentru o cină la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

După ce s-a retras din calitatea de jurat în show-ul „Chefi la Cuțite”, Cătălin Scărlătescu a reușit să aibă mai mult timp pentru a se dedica restaurantului său din București, denumit „XChef by Cătălin Scărlătescu”. Aici, celebrul bucătar a creat un meniu diversificat, dar prețurile nu sunt chiar pentru orice fel de portofel.

Citește și: Cătălin Scărlătescu a revenit pe platourile de filmare. Unde va putea fi văzut celebrul chef

Restaurantul lui Scărlătescu oferă o gamă variată de preparate, inclusiv ceviche, burgeri, tacos, pește și celebrele scoici ale bucătarului. Meniul și prețurile acestora sunt disponibile pe site-ul restaurantului. De exemplu, prețul unui burger variază între 66 și 146 de lei, iar cel mai scump dintre acestea este „Burger opulența lui XChef,” care conține carne de vită maturată, foie gras, prosciutto crudo, murături prăjite și maioneză cu smochine.

Preturile fructelor de mare oscilează între 89 și 128 de lei, iar o porție de cartofi prăjiți sau de legume coapte sau un piure costă 46 de lei. Salatele, cum ar fi Caesar, au un preț de 63 de lei, în timp ce deserturile, cum ar fi tiramisu, costă 42 de lei.

Cătălin Scărlătescu este cunoscut pentru dorința sa de a asigura o funcționare impecabilă a restaurantului pe care îl deține, motiv pentru care a ales să închidă localul pe durata filmărilor pentru emisiunea Chefi la Cuțite.

„Eu nu m-am jucat cu munca. Eu nu am avut în viața mea o zi de concediu medical. Nu există. Îmi pasă. Și nu sunt pasionat, pur și simplu îmi pasă. Nu poate să meargă bucătăria fără mine. Eu am avut restaurantul închis cât s-a filmat Chefi la cuțite. Sunt trăsnit rău. Știu că ar funcționa, doar că trebuie să găsesc omul ăla care să învețe poezia. Să facă tot cum îi zic eu”, a declarat fostul jurat al show-ului culinar în podcastul lui Mihai Morar.

De asemenea, el a precizat că angajații lui nu au pauză și nici nu au voie să vorbească la telefon în timpul programului.

„În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30. Ia tu mult, că dacă iei tu mult, am și eu mult. Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine. Și atunci, fiind cumva și al tău, te interesează mult mai mult ca farfuria care iese să fie superbă, fantastică. Nu mai ai voie la greșeli”, a explicat atunci Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Doina Teodoru rupe tăcerea după ce iubitul ei, Cătălin Scărlătescu, a fost dat afară de la Chefi la cuțite. „Va fi văzut în continuare”