Super-oferte la Lidl până de 1 mai. Produsele preferate de cei mai mulți români, disponibile în magazine la prețuri mici

Încep super-reducerile la Lidl, o veste care îi bucură pe cei mai mulți clienți ai lanțului de magazine, însă aceste oferte vor fi valabile numai până la data de 1 mai.

28 apr. 2023, 20:18
Super-oferte la Lidl până de 1 mai. Produsele preferate de cei mai mulți români, disponibile în magazine la prețuri mici

Lidl vine cu o mulțime de oferte avantajoase la alimente pentru români. Sunt prețuri extrem de accesibile, dar stocurile sunt limitate. E important de știut că cei care vor să se bucure de oferte avantajoase e necesar să se grăbească fiindcă ele sunt valabile doar până la data de 1 mai.

Lidl România a postat ofertele pentru Super Weekendul acesta. Așadar, în perioada 29-30 aprilie, cei care merg la magazine din întreaga țară se pot bucura de prețuri extraordinare la mezeluri, bere, dar și la untul de arahide.

Citește și Oferte incredibile la LIDL de 1 Mai. Produsul preferat al românilor costă doar 2 lei. Va fi bătaie la raft

Potrivit catalogului Lidl postat pe site-ul oficial, unul dintre produsele aflate la mare căutare este untul de arahide de la Maribel. E redus cu 40%, iar prețul final e de 5,89 de lei, față de prețul anterior de 9,89 de lei.

Super-oferte la Lidl. Produse disponibile la prețuri mici

Din oferta Lidl face parte și berea blondă Bergenbier. Un bax de șase doze, în weekend-ul ofertelor, costă doar 20,99 de lei. În catalog se menționează însă că stocul pentru un astfel de produs este unul limitat.

Tot în acel weekend va fi disponibil cotletul de porc fără os, iar prețul pentru 100 de grame e de 1,99 de lei. E vorba de o reducere de 37%, spre deosebire de prețul inițial de 3,19 lei.

Șunca de porc feliată Pikok costă 4,79 lei, fiind redusă cu 40%, față de prețul inițial de 7,99 de lei, care era săptămâna trecută.

Citește și Ce salariu are un angajat Lidl. Nu o să îți vină să crezi cât bagă în buzunar un vânzător de la gigantul german

Românii vor găsi de la 1 mai și alte oferte spectaculoase. Din catalogul Lidl constatăm că salamul de vară de la Cris-Tim va fi disponibil pentru prețul de 300 de grame și va fi doar 10,49 de lei.

De asemenea, și pieptul de pui afumat de la Pikok va fi redus cu 15% și va costa doar 3,29 lei de săptămâna viitoare. Și parizerul redus cu 20%, care va costa 3,99 de lei va fi disponibil de săptămâna viitoare. Din oferta retailerului mai fac parte și pulpele de pui dezosate cu piele marinate. Prețul pentru 100 de grame este de doar 2,35. Și la acest produs însă, stocul este limitat.