Supermarket-urile Cora și Carrefour au oferte BOMBĂ la globurile de Crăciun. Rafturile se golesc imediat

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar pregătirile pentru cea mai așteptată sărbătoare din an sunt în toi. Oamenii deja au început goana după cadouri și alimente pentru masa de Crăciun, dar nu au uitat nici de decorațiunile pentru brad, așa că au dat iama în supermarket-urile Cora și Carrefour, unde au avut parte de o mare surpriză.

18 dec. 2022, 10:18
Supermarket-urile Cora și Carrefour au oferte BOMBĂ la globurile de Crăciun. Rafturile se golesc imediat
Supermarket-urile Cora și Carrefour au oferte BOMBĂ la globurile de Crăciun Sursa foto: Cancan.ro

Supermarket-urile Cora și Carrefour au oferte BOMBĂ la globurile de Crăciun. Românii au început deja pregătirile pentru sărbători și au dat iama în magazinele și supermarket-urile din apropiere pentru a-și achiziționa tot ce au nevoie pentru sărbători.

Citește și Imaginea durerii! Fotografia virală cu bradul din Alep care le dă speranță sirienilor! Crăciunul însângerat din Siria, unde au murit peste 25.000 de copii!

Supermarket-urile Cora și Carrefour au oferte BOMBĂ la globurile de Crăciun

În această perioadă, pe listele românilor se află alimente care mai de care mai delicioase, băuturi extrem rafinate, dar și cadouri pentru cei dragi.

Însă românii nu au omis să adauge pe listă și bradul de Crăciun, dar și decorațiunile, care în aceste zile se află la mare căutare.

Cele mai populare decorațiuni de Crăciun sunt globulețele, pe care românii le pot găsi la prețuri accesibile în supermarket-urile Cora și Carrefour.

De exemplu, în Cora un set de patru globuri pictate costă 20,99 de lei. Mai mult, supermarket-ul le-a pregătit clienților săi foarte multe oferte la diverse tipuri de decorațiuni, potrivit Cancan.ro. 

Nici Carrefour nu se lasă mai prejos, un set de patru globuri costă acum 17,90 lei, prețul a fost redus de la 21,90 lei. Mai mult, supermarket-ul a pus la dispoziția clienților săi un set de șase globuri asortate care costă 12,90 lei.

De ce e bine să pui o monedă în bradul de Crăciun

Se spune că printre decorațiunile pe care oamenii le aleg pentru a împodobi bradul ar trebui să se numere și o monedă. De ce e important să pui un bănuț în bradul de Crăciun și ce simbolizează acest lucru?

Motivul pentru care e bine să agăți o monedă în brad. Dacă în trecut oamenii împodobeau bradul de Crăciun cu dulciuri, mere, nuci sau covrigi, acum există adevărate tendințe atunci când vine vorba despre împodobirea bradului de Crăciun.

În funcție de preferințe, pomul de Crăciun poate fi împodobit într-o sigură culoare sau într-o combinație de culori, existând globuri multicolore care fac posibil aproape orice design.

Deși împodobirea bradului ține foarte mult de gusturile fiecărei persoane în parte, există o tradiție veche de sute de ani pe care unii oameni o respectă chiar și în zilele noastre. Ei bine, se spune că este bine ca printre globuri și beteală, oamenii să pună în brad o monedă.

Aceasta ar trebui înfășurată într-o hârtie și legată cu ață roșie. Tradiția spune că cei care pun o monedă în pomul de Crăciun vor avea parte de un an nou plin de bucurii, înfloritor și cu foarte multe realizări. Astfel, pusă în bradul de Crăciun, moneda va atrage norocul și bogăția în casă și le va aduce celor care locuiesc în ea fericire și stabilitate în special din punct de vedere financiar. altă tradiție spune că în vârful bradului ar trebui pusă o stea. Aceasta amintește de steaua care i-a călăuzit pe magi până în Betleem.

Se crede că bradul ar trebui decorat și cu clopoței. Aceștia sunt un simbol al optimismului și al bucuriei, astfel că cei care îi vor folosi pentru a decora bradul vor atrage energiile pozitive în casele lor.

Citește și O femeie de serviciu a împodobit bradul într-o toaletă publică din Târgu Jiu