SURPRIZĂ: Ce nu ştiai despre Dacia Lodgy. FOTO

Monovolumul Dacia Lodgy va fi lansat oficial în martie 2012 la Salonul de la Geneva, dar presa franceză a dezvăluit mai multe detalii despre maşină. Pe lângă preţul de 9.900 de euro, care face din Lodgy cea mai ieftină maşină din clasa sa, jurnaliştii francezi de la Auto Plus au prezentat mai multe detalii despre noul model, inclusiv o primă fotografie (randare, într-adevăr) cu maşina văzută din spate.

RomaniaTV.net
02 dec. 2011, 11:52
SURPRIZĂ: Ce nu ştiai despre Dacia Lodgy. FOTO

În varianta de bază. Lodgy va fi destul de economică, pentru a putea rămâne cel mai ieftin monovolum de pe piaţă, la un preţ sub 10.000 de euro, care îl face imbatabil pe segmentul său. Dacă cereţi mai mult, cea mai mare Dacie vă oferă, pe lângă motoarele mai performante, ca dieselul 1,5 de 105 cai şi câteva surprize mai….high tech.Lungimea Daciei Lodgy va fi de 4,50 metri, cu doar 6 cm mai mică decât cea a Renault Grand Scenic, model cu care va concura pe unele pieţe. Lodgy va fi disponibilă tot în 5 sau 7 locuri, dar, spre deosebire de Grand Scenic, va fi mai puţin luxoasă. De exemplu, în spate sunt doar două banchete şi nu locuri independente şi încă nu este clar dacă banchetele vor fi culisante.Votr fi rabatabile (2/3-1/3) şi demontabile. Portierele spate vor fi clasice şi va exista şi o versiune cu portiere culisante pentru varianta utilitară.

 

Va fi mai mare decât un Logan MCV, propunând şapte locuri spaţioase. În versiunea cu cinci locuri, portbagajul oferă un volum record de încărcare: 700 de litri, potrivit estimărilor Auto Plus. Află toate surprizele cu care vine Dacia Lodgy pe MONEY.RO