Surpriză de proporții la Antena 1! Damian Drăghici și iubita lui, una dintre cele nouă echipe de la Asia Express 2024

Asia Express revine la Antena 1 cu noi provocări! După ce în ultimele două sezoane mai multe vedete au avut parte de experiența vieții lor prin participarea la America Express, A1 a decis să revină Asia și anunță o competiție incendiară.

01 feb. 2024, 22:59
Surpriză de proporții la Antena 1! Damian Drăghici și iubita lui, una dintre cele nouă echipe de la Asia Express 2024
Damian Drăghici și iubita lui, una dintre cele nouă echipe de la Asia Express 2024

Damian Drăghici și iubita lui, una dintre cele nouă echipe de la Asia Express 2024. Noul sezon Asia Express 2024 vine cu surprize de proporții care îi vor ține pe fani cu sufletul la gură.

Citește și Damian Drăghici, despre gelozia din cuplu. Ce spune despre iubita lui, mai tânără cu 23 de ani: „Ar fi o provocare în relația mea cu Cristina”

Damian Drăghici și iubita lui, una dintre cele nouă echipe de la Asia Express 2024

Deși Antena 1 nu a anunțat încă care sunt echipele ce au acceptat provocarea de a porni în una dintre cele mai mari aventuri de pe tărâmul asiatic, se pare că au început să circule prin presă diverse nume.

Una dintre cele nouă echipe care va participa la noul sezon Asia Express 2024 este formată din Damian Drăghici și iubita sa, Cristina Stroe, afirmă surse surselor Unica.ro.

După experiența de la „Te Cunosc de Undeva”, Damian Drăghici și Cristina Stroe au decis să pornească împreună în aventura vieții lor, la Asia Express.

Cei doi artiști sunt împreună de foarte mulți ani și au împreună și un băiat pe care Damian Drăghici îl adoră.

Aceleași surse afirmă Anca Țurcașiu și fiul ei, Radu Alexandru, ar fi acceptat să ia parte la competiția din Asia.

În timp ce Damian Drăghici este extrem de cunoscut în România, foarte puțini sunt cei care știu cine este iubita lui. Ei bine, Cristina Stroe împlinește 30 de ani anul acesta și provine din Râmnicu Sărat. Cântăreața s-a făcut remarcată în urma participării la Vocea României, acolo unde a interpretat o melodile de-ale Aurei Urziceanu.

La începutul carierei sale muzicale, a colaborat cu Andra. A intrat în trupa ei și, din cunoștință în cunoștință, a ajuns să îl descopere și pe Damian Drăghici, cu care a și colaborat o vreme pe plan muzical.

Tânăra a fost o perioadă backing vocal (vocea din spate) în trupa Andrei Măruță, însoțind-o la spectacole peste tot prin țară.

Cum a slăbit Damian Drăghici 70 de kilograme

Artistul a mărturisit că la un moment dat a ajuns să cântărească 163 de kilograme și asta numai din cauza consumului în exces de prăjituri.

În momentul în care a început să țină regim, Damian Drăghici a eliminat tot ce conținea carbohidrați, gluten sau lactate, însă cel mai greu i-a fost să renunțe la prăjituri.

”Eu am avut zile la rând când puteam să trăiesc doar din zahăr, nimic altceva. Când aveam problema, când eram foarte gras, eu nu eram gras de la mâncare, eram gras de la prăjituri. 163 de kilograme am avut, și acum depinde… pe timp de iarnă am undeva la 97-99, iar vara am 89-91.

Primul moment când îți dai seama că nu mai poți și, de fapt, dacă poți să înțelegi că zahărul este ascuns, după cum bine, știm, în orice. De obicei, cea mai mare greșeală este când facem o dietă fără grăsimi. Iaurtul fără grăsimi are zahăr mai mult, totul ce e redus de grăsimi are zahăr mai mult. În spatele zahărului se ascund carbohidrații, dar cel mai evident e zahărul pur”, a spus Damian Drăghici la emisiunea La Măruță.

Damian Drăghici a declarat că atunci când simte că are poftă de zahăr, imediat își dă seama nu a dormit bine sau nu a mâncat suficiente grăsimi. Mai mult, după experiența pe care a avut-o cu zahărul artistul a încercat să îl protejeze pe fiul său de trei ani căruia îi dă doar produse făcute în casă.

Citește și Cum arată mesele lui Damian Drăghici acum, după ce a ținut post negru cu apă șapte zile: „Mă simt foarte bine. Sistemul digestiv a început să meargă”