BURLACUL 2015: Surpriză de proporţii la emisiunea de joi. Află ce i-a pregătit Andrei Andrei unei concurente

BURLACUL 2015 LIVE: Cu fiecare ediţie a emisiunii "Burlacul" situaţia dintre Andrei Andrei şi concurentele care se luptă să-i cucerească inima, devine tot mai tensionată. Însă, trecând peste aceste mici neplăceri specifice oricărui show matrimonial, "burlacul" nu ezită în niciun moment să le ofere tinerelor participante câteva momente de neuitat alături de el.

RomaniaTV.net
05 feb. 2015, 10:10

BURLACUL 2015 LIVE: În viitoarea ediţie a emisiunii „Burlacul”, situaţia devine şi mai tensionată, deoarece patru concurente vor avea şansa de a se bucura de atenţia lui Andrei Andrei în întâlniri private. Cum momentul trebuie să fie unul special, Andrei Andrei le va propune fetelor să facă împreună surf cu vâsla, un sport ce devine tot mai îndrăgit, potrivit A1.ro.

Andreea Mantea, acuzată de discriminare în emisiunea „Burlacul”

Tot în aceeaşi ediţie, „burlacul” va surprinde pe toată lumea cu un gest foarte romantic şi cu câteva replici foarte tăioase. Mai exact, Andrei Andrei o va invita pe una dintre concurente, concurentă de care se simte foarte atras, la o cină romantică pe malul Oceanului. Iar replicile dure pe care le va oferi „burlacul” se adresează doar uneia dintre concurente, care îi spune mereu aceleaşi replici, crezând că de fapt asta vrea să audă Andrei Andrei.

Citeşte şi  Regie demascată la emisiunea Burlacul. Ce manevre fac producătorii show-ului FOTO