Surpriză în China, la doar câteva zile după ce un magazin Hermes s-a redeschis. Vânzările au explodat, spre surprinderea tuturor

De câteva zile China îşi continuă ieșirea treptată din izolare. Sectorul de lux şi-a reluat activitatea, prin redeschiderea magazinelor, iar vânzările au crescut puternic, spre surprinderea tuturor.

RomaniaTV.net
16 apr. 2020, 10:16
Surpriză în China, la doar câteva zile după ce un magazin Hermes s-a redeschis. Vânzările au explodat, spre surprinderea tuturor

Potrivit informațiilor din „Women Wear Daily”, casa de lux franceză a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 2,7 milioane de dolari în acea singură zi (adică 2,46 milioane de euro).

Un nivel niciodata atins până acum într-un magazin din China, notează cotidianul american de modă. Prin urmare, acest record îi revine casei Hermès, unde vânzările anuale la nivel mondial au atins 6,88 miliarde USD în anul fiscal 2019.

În fața magazinului, clienții au format o coada imensă. După două luni de izolare se pare că cei mai bogați chinezi și vedetele rețelelor de socializare au dorit să-si cumpere o geantă Birkin creată exclusiv pentru această ocazie, farfurii și veselă, încălțăminte, mobilier și alte accesorii de marochinărie.

Şeful Pentagonului Mark Esper a acuzat China că ar fi ascuns informaţii

Şeful Pentagonului Mark Esper a acuzat China de lipsă de transparenţă referitor la noul tip de coronavirus, la mai mult de patru luni de la primele informaţii provenite din Wuhan.

Mark Esper, ministrul amercian al Apărării, a declarat că este clar că ar fi putut fi mai transparenţi mai devreme şi să ofere mai multe date. chiar şi astăzi, constatăm că ascund informaţii”.

„Dacă ADN-ul noului coronavirus ar fi fost transmis şi experţilor noştri mai devreme, am fi putut să reacţionăm mai bine, a explicat Mark Esper.

Citeşte şi: A MURIT femeia care a dezvăluit relaţia dintre Bill Clinton şi Monica Lewinsky

Pentru a reveni la normal sau aproape normală, trebuie să cooperăm. Toate ţările lumii cooperează pentru a încerca să înţeleagă acest virus şi pentru a-l stăpâni. În acest moment, noi nu vedem o astfel de iniţiativă din partea Chinei, a mai declarat Esper.