Surpriză în showbiz! Florin Salam, bunic pentru a doua oară. Dani, fiul său, va deveni tătic la doar 17 ani

Sărbătoare mare în familia lui Florin Salam, fiul său, Dani, va deveni tătic la doar 17 ani. Manelistul are deja un nepoţel de la fiica lui, Betty, în vârstă de aproximativ un an şi jumătate. Anunţul a fost făcut chiar de băiatul artistului, pe reţelele de socializare, postând un test de sarcină, ce pare a fi pozitiv.

RomaniaTV.net
25 feb. 2020, 16:00

Fiul lui Florin Salam, Dani, care se apropie uşor de vârsta majoratului, şi-a luat prin surprindere urmăritorii de pe Instagram. Tânărul a fost etichetat într-o imagine, care a fost postată de iubita lui, unde apare un test de sarcină.

Dani Stoian a ataşat pe fotografie câteva emoticoane cu bebeluşi, să se înţeleagă faptul că un bebeluş urmează să vină pe lume.

Citeşte şi: MIRCEA NEBUNU, liderul Clanului Sportivilor, RĂZBOI TOTAL cu un celebru manelist. „Lui Florin Salam poate cineva să-i ia banii?”

 

Tânărul are de ceva vreme o relaţie cu o tânără de vârsta lui şi lucrurile au fost extrem de serioase încă de la început. Băiatul îi spune iubitei: „soţia mea„.

În luna septembrie a anului trecut, Dani şi iubita sa au mers în vacanţă. Atunci, băiatul manelistului a postat o fotografie care a ajuns în toată presa, unde Dani Stoian o sărută cu foc pe cea care i-a furat inima.

Adi Minune aruncă bomba despre finii lui, Florin Salam şi Roxana Dobre

În ultima vreme, relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tocmai roz, iar speculaţiile că cei doi nu ar mai forma un cuplu nu au întârziat să apară. Niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru, însă o persoană apropiată lor şi cunoscută de toată lumea a lăsat să se înţeleagă ceea ce multă lume bănuia.

Este vorba despre Adi Minune, care îi numeşte „fini” pe Florin Salam şi Roxana Dobre. Întrebat de reporterul Antenei 1 despre cei doi, manelistul a precizat că a mai vorbit, atât cu al său coleg de scenă, cât şi cu iubita lui.

Prea multe detalii nu a oferit Adi Minune, însă a lăsat să se înţeleagă faptul că nu mai formează un cuplu, iar el nu se poate băga în viaţa lor, ei decid cum vor să trăiască. Mai mult decât atât, cântăreţului a mai declarat că fiecare are viaţa lui (n.r Florin Salam şi Roxana Dobre).

Am vorbit cu finul meu (n.r. Florin Salam) şi cu fina (n.r. Roxana Dobre), ne-am mai văzut pe undeva, fiecare are viaţa lui, ei ştiu cum să trăiască mai bine. Fiecare cu familia lui. Nu pot să mă pronunţ dacă lucrurile sunt bune între ei, nu pot să-mi bag nasul în sânul familiei lor„, a declarat Adi Minune la XNS.

Citeşte şi: Florin Salam a dat cărţile pe faţă. Cu ce interlop celebru s-a afişat FOTO