Surpriză uriaşă! Cu ce se ocupa Antonia înainte de a deveni celebră în România

Antonia și-a dorit mult să devină cunoscută în România, însă până să ajungă în acest punct al carierei a avut mult de tras, mai ales că ea a crescut în America.

25 mart. 2019, 06:51
Surpriză uriaşă! Cu ce se ocupa Antonia înainte de a deveni celebră în România

Antonia este foarte mulțumitoare pentru faptul că are familia perfectă și cariera la care visa încă de când era doar un copil.

Antonia l-a prins pe Alex Velea fără prosop! Nebunie: ce s-a întâmplat la DUŞ! Fanii au văzut tot FOTO

„Mi-a luat puțin mai mult timp, având în vedere că sunt două mentalități total diferite, plus că am crescut acolo și nu aveam niciun prieten aici. Mi-a fost greu să mă adaptez, dar m-am mișcat repede, am intrat în lumea modei, având în vedere că părinții mei nu mai puteau să mă ajute cu bani. Am fost nevoită să fac bănuții mei. Nu a fost pasiunea mea niciodată, am făcut-o pentru experiență, dar m-a adus pe drumul pe care mi l-am dorit eu. De fapt, a fost un pas intermediar. Mi-a fost însă greu și a durat ceva până m-am obișnuit. Poate și din cauză că am venit la 18 ani”, a spus Antonia pentru Viva!.

Antonia, dezvăluiri INTIME. La ce vârstă şi-a pierdut VIRGINITATEA şi cum îi place să facă dragoste cu Alex Velea

Antonia a luat cursuri de canto în America: „Părinții mei și-au creat un stil de viață cât de cât OK pentru mine, să nu simt cumva că îmi lipsește ceva. Ne-am mutat în America pentru asta, să-și refacă viața de la zero, și mi-au oferit tot ceea ce am avut nevoie, dar în primul rând toată iubirea lor. Părinții mei mi-au dat întotdeauna multă afecțiune și încredere, m-au susținut cu muzica, am studiat muzică acolo în America, făceam ore de canto. Și îmi place că am moștenit acest lucru de la ei: să dau iubire mai departe, să ofer familiei mele, acum, că am și eu o familie. Mi se pare că este foarte important să oferi dragoste și afecțiune”.

Antonia şi Alex Velea, GOI ÎN PAT. Imaginile pe care toată lumea dorea să le vadă FOTO