Surprize în toate magazinele Lidl din România. De ce super-oferte vor avea parte românii în perioada următoare

Se anunță surprize în magazinele Lidl România din țară. Compania a anunțat că în toate locațiile vor fi oferite mai multe produse în stil grecesc de la Eridanous, care de regulă nu prea sunt disponibile pentru clienții români.

20 ian. 2023, 17:26
Surprize în toate magazinele Lidl din România. De ce super-oferte vor avea parte românii în perioada următoare

Lidl România a publicat noul catalog de oferte speciale pentru clienții din toată țara. Vorbim de numeroase promoții speciale disponibile pentru o perioadă foarte limitată de timp în România. Astfel, clienții pot să se bucure de produse diferite de cele existente în mod normal în magazinele Lidl.

Magazinele Lidl din țară vor avea aceste produse disponibile începând din data de 23 ianuarie. Locațiile rămân deschise în continuare, astfel că clienții pot merge oriunde în țară ca să cumpere produsele dorite.

Citește și Lidl anunţă premii pentru capriciile tale şi răsfățurile familiei. Un bon de cumpărături te înscrie la concurs

Nu doar aceste promoții speciale vor fi disponibile. Românii vor putea cumpăra și alte produse interesante, dar e important de știut că doar pentru o perioadă limitată de timp.

În revista online sunt disponibile o mulțime de oferte. Delicii în stil grecesc, produse bio, chiar și haine și accesorii pentru copii și pentru toată familia.

Citește și Cum te fac marile lanțuri de magazine să cheltuiești mai mulți bani. Trucul folosit de Lidl, Kaufland, Auchan și alte supermarketuri