O nouă victimă a războiului lui Cătălin Tolontan cu Ringier! Redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor ar fi încercat să se sinucidă

O nouă victimă a intereselor meschine ale lui Cătălin Tolontan a ajuns în pragul disperării! După războiul de gherilă dintre Tolontan și șefii săi de la Ringier, pe care i-a slujit ani de zile călcând pe cadavrele colegilor săi, Bogdan Stamatoiu, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor, a încercat să își ia viața. După ce au pierdut în lupta intereselor și orgoliilor, mulți jurnaliști cu ștaif au ajuns să apeleze la gesturi necugetate!

06 dec. 2023, 21:19
O nouă victimă a războiului lui Cătălin Tolontan cu Ringier! Redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor ar fi încercat să se sinucidă

Bogdan Stamatoiu, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor, ar fi încercat să se sinucidă, potrivit surselor Antena 3 CNN. El este noua victimă a intereselor meschine împrăștiate în presa românească de Cătălin Tolontan, cel care a dus și la curmarea destinului firav al jurnalistei Iulia Marin. Sângele profesioniștilor se află pe mâinile învrăjbite ale lui Tolontan, proaspăt eliminat din cadrul publicației sportive!

Citește și: Cutremur în presa din România: Cătălin Tolontan a fost dat afară de Ringier şi de la Libertatea. Urmează şi alte restructurări: „20% dintre jurnalişti vor fi concediaţi”

Redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor ar fi încercat să se sinucidă

Chiar dacă flagelul Tolontan a fost eliminat din trustul Ringier, urmările sunt încă grave. Despre redactorul-șef adjuct, Bogdan Stamatoiu, sursele Antena 3 CNN spun că ar fi încercat să își ia viața. El se află acum în stare gravă la spital, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de înaltă tensiune. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Potrivit surselor din poliție, Bogdan Stamatoiu ar fi circulat cu o viteză de peste 150 km/oră, iar pe carosabil nu există urme de frânare, ceea ce conduce și mai clar spre ideea unei tentative de sinucidere.

„La data de 6 decembrie a.c. în jurul orei 13:20, polițiștii orașului Pantelimon au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 301 din satul Tânganu, un autoturism a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Pantelimon, iar din primele verificări au constatat faptul că, un autoturism, în timp ce se deplasa pe DJ 301 din direcția județului Călărași spre comuna Cernica, în zona km 9, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, aflat pe partea dreaptă a drumului pe care circula. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care a fost transportat la spital, de către echipajul medical sosit la fața locului, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Polițiștii rutieri din Pantelimon efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis polițiștii.

Această situație șocantă vine după cazul cutremurător al jurnalistei Iulia Marin, adusă la disperare de flagelul Tolontan. Tânăra jurnalistă, care își desfășura activitatea din ultimii trei ani la Libertatea, a fost găsită fără viață, în luna aprilie a acestui an, în apartamentul său din București. Iulia Marin s-a luptat în ultimii patru ani cu probleme de sanatate mintală, cu diagnostice severe, despre care a ales să vorbească deschis, inclusiv despre tulburarea bipolară. Surse din interiorul anturajului jurnalistei spun că aceste probleme s-ar fi acutizat și din cauza stresului de la locul de muncă, unde aceasta era persecutată de șeful ei, Cătălin Tolontan.

Redacţia Gazetei Sporturilor a fost anunţată astăzi cine este noul coordonator al redacţiei. După plecarea lui Cătălin Țepelin și Cătălin Tolontan, trustul Ringier l-a trimis să reorganizeze GSP pe sârbul Predrag Mihailovic.

Citește și: Prima reacție a lui Cătălin Tolontan, după ce Ringier l-a dat afară! ”Nu m-am gândit că voi scrie această știre”