SURVIVOR ROMANIA 2 MAI 2020 LIVE VIDOE ONLINE STREAMING KANAL D. Cine va câştiga imunitatea? Anunţul făcut de Dan Cruceru

SURVIVOR ROMANIA 2 MAI. Show-ul ”Survivor România”, difuzat de Kanal D, continuă, iar în ultimele episoade, tensiunile au atins cote maxime, după ce echipele au fost nevoite să îşi trimită membri la eliminare.

RomaniaTV.net
02 mai 2020, 08:52
SURVIVOR ROMANIA 2 MAI 2020 LIVE VIDOE ONLINE STREAMING KANAL D. Cine va câştiga imunitatea? Anunţul făcut de Dan Cruceru

SURVIVOR ROMANIA 2 MAI. În ultimul episod, cel din 28 aprilie, Faimoșii și Războinicii au avut parte de o nouă surpriză pentru care au luptat cu și mai mare îndârjire. Prezentatorul Dan Cruceru a anunțat concurenții că vor primi și o recompensă.

Citeşte şi: Mihai Onicaş a fost eliminat de la Survivor Romania 2020: „Trebuie să fii bărbat şi să pleci cu capul sus”

SURVIVOR ROMANIA 2 MAI. Pe lângă idolul imunității, câștigătorii s-au bucurat de o recompensă mult dorită de către toți concurenții. Din nou Faimoșii au fost nevoiți să își nominalizeze un coechipier, după ce au suferit încă o înfrângere dureroasă în urma jocului de imunitate, iar echipa roșie a avut discuții în câmp, în vederea luării unei decizii în privința nominalizării. Elena Ionescu este cea care a fost nominalizată pentru a șaptea oară. Însă cele din urmă, cea care a plecat acasă a fost Karina, jucătoare din echipa Războinicilor.

Andrei, devastat după eliminarea iubitei sale

SURVIVOR ROMANIA 2 MAI.O să-mi fie greu să mă culc, să dorm, să mă trezesc. Mi-e greu, mi-e foarte greu! O să lupt de două ori mai mult, pentru că o să lupt şi pentru Karina. Eu sunt de părere că ceea ce nu te doboară, te întăreşte„, declară Andrei, după eliminarea iubitei sale, Karina.

Îl doare că a ieşit iubita lui, dar suntem la Survivor. Încep să mă simt prost că am rămas în competiţie, acum parcă iarăşi începem să ne tragem la răspundere„, spune războinica Lola.

Dan Cruceru a făcut anunţul

SURVIVOR ROMANIA 2 MAI. Dan Cruceru a anunţat că nu mai este foarte mult din competiţie. La sfârşitul următoarelor două zile, unde va avea loc o nou eliminare, vor mai rămâne doar opt concurenţi. Echipele nu vor mai exista, cei rămaşi vor merge la jocuri individuale.

În ce stadiu superb am ajuns în Survivor România. Mai sunt nouă concurenţi, iar la sfârşitul acestor două zile vor fi doar opt, care vor merge la jocurile individuale„, anunţă prezentatorul de la Survivor România, Dan Cruceru.

Citeşte şi: Scandal uriaş, cine a fost nominalizat la eliminare

Unde stau acum concurenții eliminați de la Survivor

SURVIVOR ROMANIA 2 MAI. Conform informațiilor, concurenţii sunt blocați în Republica Dominicană și nici nu există posibilitatea de a reveni în țară, deoarece nu sunt zboruri momentan.

SURVIVOR ROMANIA 2 MAI. Sonny Flame se află în această situație, la fel ca și colegii lui Asiana Peng, Cristian Ioniță, Karina Fetică, Mihai Onicaș sau Alice Andruca, cei care au făcut parte din echipele Războinicilor și Faimoșilor. Aceștia au declarat că, în acest moment, stau într-un resort cu piscină și speră să poată reveni cât mai repede în țară.

Lor le este bine, pentru că sunt departe de civilizație, nu au de un de să se contamineze. Se simt bine, fac interviuri cu cei de la Kanal D, fac live-uri pe rețelele sociale și speră să se termine totul cât mai repede. Momentan nu le lipsește nimic, în afară de îmbrățișările celor dragi”, au mărturisit surse din Kanal D.