SURVIVOR ROMANIA 2020 LIVE VIDEO KANAL D. Bătălie epică între Faimoşi şi Războinici. Cum se votează favoriţii

SURVIVOR ROMANIA 2020 LIVE VIDEO KANAL D. urvivor România' are premieră la Kanal D sâmbătă, 18 ianuarie, la ora 20:00, și va putea fi urmărit patru zile consecutiv, de sâmbătă până marți. Avem primele imagini de la Survivor România', cu cei douăzeci de concurenți, Echipa Faimosilor și Echipa Războinicilor, de la primele confruntări sportive, din Republica Dominicană.  

18 ian. 2020, 08:01

UPDATE. Războinicii au câştigat lupta pentru baracă şi pentru foc. 

Faimoşii vs Războinicii – 2-10

SURVIVOR ROMANIA 2020 LIVE VIDEO KANAL D. Sâmbătă aceasta, la Kanal D va începe „Survivor România”, cea mai intensă competiție pentru supraviețuire, prezentată de Dan Cruceru! Cei 20 de concurenții curajoși se vor lupta în îndepărtată Republica Dominicană, în mijlocul sălbăticiei, pentru a demonstra că își pot depăși limitele în cele mai dificile condiții.

 În prima ediție Survivor România’, difuzată mâine seară, la ora 20:00, concurenții celor două tabere se vor duela pe traseul sportiv, într-o confruntare fără limite.

 Imagini spectaculoase din cea mai dură competiție sportivă televizată, strategii bine puse la punct, adrenalină la maximum și reality sută la sută autentic, toate acestea sunt ingredientele unui show incendiar, care va ține cu sufletul la gură, în față micilor ecrane, milioane de telespectatori. 

Echipa Faimoşilor este formată din personalități foarte diferite, carismatice, venind din diferite domenii, fie că este vorba de muzică, televiziune, actorie, sport. Cristina Şişcanu, Elena Ionescu, Ruby, Mihai Onicaş, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Augustin Viziru, Asiana Peng, Cezar Juratoni și Bogdan Vlădău formează deja o echipa redutabilă în Republica Dominicană.

SURVIVOR ROMÂNIA 2020. Cine sunt noii concurenţi. O vedetă Antena 1 a semnat cu Kanal D 

Echipa Războinicilor reunește zece concurenți încă necunoscuți publicului larg, dar care vor cuceri prin determinare și prin poveștile extraordinare de viață. Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetică, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostaş, Andrei Ciobanu, Andi Constantin, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala și Emanuel Neagu vor lupta cu toate forțele pentru a ajunge cât mai departe în competiție.

Cum vor putea vota telespectatorii

Telespectatorii vor avea un rol extrem de important în evoluția concurenților, aceștia putând să-și voteze favoriții și, astfel, să ii mențină în joc.  Modalitatea de votare va fi comunicată în timpul difuzării reality-ului de prezentatorul acestuia, Dan Cruceru.

Concurenții vor fi nevoiți să își dezvolte adevărate strategii de supraviețuire, să se integreze în echipa din care fac parte și să facă față provocărilor dificile apărute în viață de zi cu zi din jungla Dominicană. Abilitățile de adaptare, echilibrul psihic, îndemânarea și rezistență fizică le vor fi cei mai buni aliați în parcursul lor.

Nu pierdeți marea  premieră a celui mai dramatic reality televizat, “Survivor România”, în această sâmbătă, de la ora 20:00! Telespectatorii vor fi martorii unui reality sută la sută autentic, de sâmbătă până marți, de la ora 20:00, la Kanal D.

Elena Ionescu: „M-am simtit abandonata de tatal copilului…dar l-am iertat”

Elena Ionescu, una dintre concurentele de la „Survivor Romania”, show care incepe sambata, la ora 20:00, la Kanal D si care va putea fi urmarit patru zile consecutiv, de sambata pana marti, este una dintre cele mai carismatice aparitii. Puternica, ambitioasa si hotarata, vedeta a povestit, inainte de plecarea in Republica Dominicana, despre viata de dupa divort si incercarile dificile prin care a trecut, in postura de mama singura.

Artista s-a refacut complet dupa despartire, desi initial senzatia de abandon resimtita in urma divortului a lasat urme adanci in sufletul acesteia.
„Mi-a fost foarte greu, din momentul in care am ramas singura. M-am simtit abandonata de tatal copilului, el era prea tanar pentru a-si asuma responsabilitatea, dar l-am iertat. Asa a fost sa fie. Copilul nu a suferit foarte tare, nu avea idee despre ce inseamna notiunea de familie, de tata, de cuplu”, spune Elena Ionescu.

S-a aflat cine va prezenta emisiunea Survivor de la Kanal D. Primele declaraţii: „Sunt onorat să fiu implicat” 

Elena Ionescu a dovedit ca este o luptatoare, marturisind ca din momentul in care a devenit mama s-a responsabilizat si mai mult, iar viata a capat un alt sens.

„Razvan (n.r. copilul Elenei) este o binecuvantare de la Dumnezeu, a venit in viata mea ca o completare, asa m-am descoperit pe mine, m-a responsabilizat foarte mult. A dat un sens vietii mele si am inteles ca Dumnezeu ma iubeste foarte mult si ca nimic nu este intamplator”, adauga cantareata.

Pe Elena Ionescu telespectatorii o pot urmari in show-ul „Survivor Romania”, care are premiera sambata, 18 ianuarie, la ora 20:00, la Kanal D! Reality-ul va putea fi vizionat patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00.

Ruby luptă pentru supraviețuirea în junglă: ”Aoleu, mamă, ce ai să faci tu acolo? Ai să slăbești, ai să te îmbolnăvești…”

 

Ruby se pregătește pentru experiența celui mai dur reality show: „Survivor România”! Este sau nu pregătită ”Regina” pentru această nouă provocare intensă? Aflăm din interviul acordat în exclusivitate pentru CIAO.RO

Care sunt cele 10 chestii/ lucruri personale/ gânduri/ emoții pe care le pui în bagajul pentru Dominicană?

Obiecte personale.. Creion de sprâncene aș vrea să am; în rest, nimic în mod special. Gânduri… plec cu gândul că îmi las casa și tot ce-nseamnă ea, pentru o perioadă nedeterminată. Plec cu emoția necunoscutului, și știu că va fi o experiență incredibil de dificilă; eu zic că sunt pregătită pentru o competiție atât de spectaculoasă și extrem de dură, precum este “Survivor România”, dar mă aștept la “ce-i mai rău”. Sunt convinsă că totul mă va lua prin surprindere, dar sunt pregătită să fac față, să-mi depășesc limitele.

Care sunt obiceiurile/ritualurile de zi cu zi care-ți vor lipsi și cum reușești să te echilibrezi în sensul acesta?

Îmi va fi greu că nu sunt acasă, cu iubitul meu, cățeii mei… . Îmi va lipsi sucul, pentru că sunt disperată după suc, nu beau apă deloc, îmi vor lipsi cartofii prăjiți, în rest n-am cine știe ce tabieturi. Îmi va lipsi să am mâncarea la îndemână, dușul, intimitatea… îmi va lipsi tot ce ține de “acasă”. Lipsa hranei mă va zăpaci și gândul: “ce se întâmplă acasă?”

Ce ți-au spus iubitul tău, dar și Doamna Mamaie atunci când au auzit că pleci într-o nouă aventură extremă?

Robert, iubitul meu, a “conștientizat” recent că plec pentru o perioadă nedeterminată, dacă pot spune așa. Până să vină momentul plecării în Republica Dominicană, am privit amândoi “treaba asta” ca pe ceva ce se va întâmpla în viitor, dar nu verificam niciodată în ce dată suntem. De când am primit biletul de avion a devenit “concretă” aventura “Survivor România”.
Iubitul meu are foarte mari emoții pentru mine, mă încurajează, îmi spune să stau “cuminte”, să fiu liniștită, să nu mă apuce “nebuneală”. Robert mi-a spus să nu mă dau “vitează”, să nu încerc să-mi salvez colegii de nu știu ce păianjen, scorpion, ca să nu pățesc ceva. M-a sfătuit ca și cum aș fi copilul lui. Mamaia e panicată, e o dramă totală la ea: ”Aoleu, mamă, ce ai să faci tu acolo? Ai să slăbești, ai să te îmbolnăvești…”, îmi spune. Mamaia pune mereu răul înainte.

Ruby, ce știi despre Survivor România?

Știu că „Survivor România” va fi o experiență inegalabilă, unică și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am fost aleasă să fac parte din acest show incredibil, pentru că sunt avidă după astfel de aventuri. După parerea mea, acestea sunt experiențe care îți rămân pentru tot restul vieții, și știu că, oricât de greu îmi va fi în timpul competiției, exact momentele acelea mă vor “încărca”, și de acelea voi fi cea mai mândră.

Cum te pregătesti fizic și psihic pentru această aventură?

Fizic nu m-am pregătit deloc în mod special, iar psihic, eu zic că sunt pregătită. Dar știți cum e, cunoști oameni noi, ai anturaj nou, nu cunosc îndeaproape pe nimeni… . Sunt prietenă cu Lino (Golden – Radu Carstea n.r.), de ceva vreme, m-am mai întâlnit și cu Augustin (Viziru – n.r.), la filmări… . Una peste alta, știu că am colegi “mișto” și asta mă calmează. Dar știu că oricât de “mișto” suntem noi, de relaxați, de zâmbitori și joviali, suntem așa aici, în țară, unde ne e cald și bine. În momentul în care vom răbda de foame și vom depinde de câștigarea unei probe pentru a primi mâncare, spre exemplu, cred că se vor încinge spiritele.

Înainte de toate, tu ești un artist. Există ceva din zona aceasta – atitudine, determinare, simt – habar n-am, care să te ajute în genul acesta de aventuri?

Nu cred că mă ajută prea tare faptul că sunt artistă acolo, pentru că, în primul rând, “Survivor România” te obligă să ai o mentalitate de sportiv, determinare. Eu sunt foarte ambițioasă și reacționez foarte bine la tot ce îți oferă adrenalină. Chiar dacă nu sunt o sportivă, știu sigur că atunci când voi avea un obiectiv de îndeplinit, voi face tot ce îmi stă în putință ca să câștig.

Ruby, uită-te în oglindă și spune-ți ceva încurajator apropo de aventura „Survivor România”. Cum sună acest motivațional?
Încă lucrez la “strigătul de luptă”. În orice caz, am să vin cu ceva “tare”!