Suspiciune de coronavirus în Bucureşti. Un profesor acuză simptomele virusului ucigaş. Ambulanţa a intervenit la ŞCOALĂ

Medicii de pe ambulanţă au intervenit de urgenţă, astăzi, la Liceul Tehnologic pentru Nevăzători "Regina Elisabeta" din Bucureşti, după ce un profesor acuză simptomele coronavirusului.

RomaniaTV.net
25 feb. 2020, 09:56
Suspiciune de coronavirus în Bucureşti. Un profesor acuză simptomele virusului ucigaş. Ambulanţa a intervenit la ŞCOALĂ

Cadrul didactic s-a întors recent din Bologna şi a acuzat febră şi imunitate scăzută în momentul în care s-a prezentat la serviciu. O ambulanţă a ajuns de urgenţă la instituţia de învăţământ, iar medicii urmează să stabilească dacă acesta este infectat cu virusul din China.

Citeşte şi: nu se spune despre epidemia de coronavirus! Un număr IMPRESIONANT de persoane s-au vindecat

Ştire în curs de actualizare 

Elevi evacuaţi din cauza virusului ucigaş în Bacău

Scandal de proporții la căminul unui liceu din Bacău. Părinții elevilor cazați acolo s-au revoltat după ce Prefectura a decis evacuarea copiilor pentru a face loc eventualilor suspecți de contaminare cu periculosul coronavirus.â

Părinții elevilor cazați în căminul Colegiului Tehnic de Comunicații din Bacău au făcut scandal după ce copiii lor au fost evacuaţi pentru a se face un centru de carantină pentru suspecții de coronavirus.

Inițial oamenii au mers în fața liceului să protesteze. Acolo și-au făcut apariția poțițiștii și jandarmii pentru a calma spiritele. Pentru că nu au rezolvat nimic, oamenii furioși au mers la Prefectură unde era o sedință de urgență.

Părinții i-au reproșat prefectului că elevii au fost scoși în stradă fără ca ei să fie anunțați. O altă nemuțumire este că acel cămin se află într-o locație populată, iar persoanele suspecte ar trebui să stea în zone izolate.

Prefectul le-a promis părinților revoltați că astăzi se va întruni din nou Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și se va încerca să se găsească altă soluție.