Acuzații de viol într-o tabără de vară a organizației de tineret a AUR. O tânără de 17 ani a reclamat că a fost agresată sexual

Polițiștii din Ialomița fac cercetări pentru presupuse fapte de viol comise în timpul unei tabere de vară a organizației de tineret a partidului lui George Simion. Incidentele s-ar fi produs săptămâna trecută în stațiunea Olimp.

18 sept. 2023, 12:32
Acuzații de viol într-o tabără de vară a organizației de tineret a AUR. O tânără de 17 ani a reclamat că a fost agresată sexual

Suspiciuni de viol într-o tabără de vară a organizației de tineret a AUR. Incidentul s-a produs pe teritoriul statiunii Olimp, judetul Constanta, intr-o camera a hotelului Holyday Blue. O adolescentă în vârstă de 17 ani a sesizat Poliția că după ce a consumat alcool în zilele de 14 și 15 septembrie alături de mai multe persoane din delegație, când s-a trezit a simțit dureri în zona inghinală, observând că prezintă urme de sânge.

Ulterior, tânăra s-a prezentat cu părinții la UPU unde i-au fost recoltate probe biologice pentru analize toxicologice si s-a efectuat test rapid pentru droguri, rezultatul fiind negativ.

Citește și: PNL și AUR, umăr la umăr în sondaje. O coaliție PNL – PSD ar bloca fără probleme accesul AUR la putere

”La data de 16.09.2023, politistii din Ialomița au fost sesizati de către o minoră, în vârstă de 17 ani, cu privire la faptul că în cursul zilei de 15.09.2023, a fost plecată cu o delegație compusă din membrii partidului AUR în mun. Constanța, fiind cazați la un hotel.

În cursul nopții aceasta a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane din delegație, iar când s-a trezit a simțit dureri în zona inghinală, observând că prezintă urme de sânge.

Aceasta a declarat că nu-și amintește ce s-a întâmplat și nu dorește să dea relații cu privire la identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel”, a transmis Poliția.

Citește și: PSD exclude o colaborare cu AUR. Alfred Simonis: Şi PRM a făcut scoruri bune, dar n-a guvernat niciodată

Potrivit unor surse, adolescenta ar fi consumat alcool alături de doi bărbați în vârstă de 40 de ani, Valentin Ghinea și George Negara, ambii din Com. Marculesti, jud. Ialomita, și fara antecedente penale.