Ţălnar vrea în Liga Europa: Un rezultat bun cu CFR ne dă speranţe la cupele europene

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Cornel Ţălnar, a declarat joi că un rezultat bun în meciul cu CFR Cluj ar menţine echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare în cursa pentru un loc de cupă europeană.

RomaniaTV.net
04 apr. 2013, 10:18
Ţălnar vrea în Liga Europa: Un rezultat bun cu CFR ne dă speranţe la cupele europene

”Urmează un joc foarte important pentru economia campionatului. Un rezultat bun la Cluj ne menţine în cursa pentru a obţine un loc de cupă europeană. Chiar dacă a avut un retur mai slab, CFR rămâne o echipă solidă, cu un lot puternic, în care 80 la sută din jucători sunt din Portugalia sau Brazilia. Sperăm să fie o confruntare frumoasă, între două echipe care vizează cupele europene”, a afirmat Cornel Ţălnar într-o conferinţă de presă susţinută la Stadionul ”Dinamo”.

Ţălnar a mai spus că dinamoviştii au un moral bun şi a făcut apel la suporterii dinamovişti din Ardeal să vină să urmărească meciul de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”.

Suntem pe un drum bun, dorim ca prin jocuri şi rezultate să vină suporterii la stadion şi să realizeze acea atmosferă de vis care a fost la meciul cu Astra, din etapa trecută, pe Arena Naţională”, a spus Ţălnar.

”Am făcut un retur bun, mai puţin meciul de la Ploieşti (1-2 cu Petrolul), pe care vreau să-l uit, deoarece nu am avut la dispoziţie cea mai bună garnitură”, a adăugat Cornel Ţălnar, precizând că Dinamo şi CFR sunt două grupări în reconstrucţie şi chiar dacă se gândesc la campionatul viitor mai au lucruri de spus în cele zece etape rămase din actuala ediţie.

Antrenorul lui Dinamo a precizat că nu are probleme medicale în lot, singurul care va lipsi la Cluj fiind fundaşul Srgian Luchin, din cauza cumulului de cartonaşe galbene.

Ţălnar nu crede că vor mai veni jucători până la finalul campionatului, după ce Dinamo a ratat transferul fundaşului italian Erminio Rullo. ”Sunt fericit că nu am avut accidentări, dar aş mai avea nevoie de 1-2 jucători, pentru că apar probleme speciale”, a menţionat Ţălnar.

Cornel Ţălnar a mai spus că e la Dinamo de 37 de ani şi şi-a făcut treaba serios ca jucător şi tehnician, este un om al clubului, nu al unui grup sau altuia şi are încredere că nu va avea probleme nici după venirea lui Constantin Anghelache, noul preşedinte executiv al clubului. Ţălnar a dezvăluit că Anghelache şi administratorul delegat Cornel Dinu, naşul lui Ţălnar, au discutat într-o şedinţă miercuri seara şi au rezolvat divergenţele pe care le au.

CFR 1907 Cluj şi Dinamo Bucureşti se vor înfrunta sâmbătă 6 aprilie, de la ora 21,30, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în cadrul etapei a 25-a a Ligii I de fotbal.

După 24 de etape jucate în Liga I, Dinamo se află pe locul 5, la două puncte de locul 3 (Pandurii Târgu Jiu), ultimul care eligibil pentru participarea în Liga Europa.