Tânără de 18 ani, găsită fără viaţă în apele Timişului

Prietena fetei a dat alarma la 112, după ce aceasta a intrat în apă și nu a mai ieşit la suprafaţă. Scafandrii au căutat zeci de minute până au găsit trupul fetei.

20 aug. 2023, 23:21
Tânără de 18 ani, găsită fără viaţă în apele Timişului

O fată a dispărut în apele Timişului, în zona localităţii Şag, după ce ar fi intrat în râu şi nu a mai ieşit. Potrivit unor surse, tânăra ar avea 18 ani și se afla împreună cu prietena ei la scaldat. Prietena a fost cea care a dat de urgență alarma la 112.

Până la intervenția pompierilor, dar și scafandrilor, doi bărbați au sărit în ajutorul fetei pentru a o salva, dar nu au reușit să o găsească.

Citește și: Tragediile se țin lanț pe litoral. Bilanțul oamenilor înecați în mare în ultima săptămână a ajuns la 8. Turiștii se ceartă cu salvamarii că nu sunt lăsați să se scalde în apa mării

Trei bărci şi un echipaj de scafandri au intervenit de urgență la faţa locului. După zeci de minute de căutări neîncetate, tânăra a fost găsită fără viaţă. Medicii ajunși la fața locului au început manevrele de resuscitare, dar totul a fost în zadar. Aceștia au constatat decesul tinerei.

Citește și: Accident grav pe Dunăre. Cinci oameni au fost răniți după ce barca în care se aflau s-a lovit de o barjă

„Politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Peciu Nou au fost sesizati de catre o femeie in varsta de 29 de ani, cu privire la faptul ca prietena sa cu care ar fi venit la scaldat la raul Timis, in zona podului din localitatea Sag, a intrat in apa si nu a mai iesit. Politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Peciu Nou au constatat ca cele sesizate se confirma, stabilind faptul ca persoana care nu a mai iesit din apa, ar fi o tanara in varsta de 18 de ani, din judetul Timis. Pompierii din cadrul I.S.U. Timis au demarat imediat activitatile de cautare, folosind mijloacele specifice din dotare. Ulterior, tanara a fost gasita de catre echipele de cautare, medicii sositi la fata locului oferindu-i manevrele de resuscitare, insa din nefericire a fost declarat decesul acesteia„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.