Tânăra din Iaşi care a plonjat cu maşina în lac, reţinută. Avea o alcoolemie de peste unu la mie

Tânăra din Iaşi care a plonjat cu maşina în lac şi care a fost salvată de un poliţist local a fost reţinută. Oamenii legii au descoperit că femeia avea o alcoolemie de peste unu la mie în aerul expirat.

27 iun. 2021, 18:44
Tânăra din Iaşi care a plonjat cu maşina în lac, reţinută. Avea o alcoolemie de peste unu la mie
Tânăra din Iaşi care a plonjat cu maşina în lac, reţinută. Avea o alcoolemie de peste unu la mie

Tânăra din Iaşi care sâmbătă după-amiază a plonjat cu maşina în lac, fiind salvată de un poliţist care trecea prin zonă, a fost reţinută pentru 24 de ore.

Tânăra din Iaşi care a plonjat cu maşina în lac, reţinută

Citeşte şi O femeie din Iaşi a vrut să se sinucidă, plonjând cu maşina în lac. Avea o alcoolemie mare

Femeia în vârstă de 27 de ani a fost reţinută duminică, pentru 24 de ore. Aceaasta va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, după ce poliţiştii au testat-o şi au constatat că avea o alcoolemie de  1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat, ea fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, scriu jurnaliştii de la bzi.ro.

Se pare că femeia avea un copil şi era în depresie din cauza divorţului.

Momentul în care tânăra a ajuns cu maşina în apele lacului a fost observat de un poliţist local, care a sărit în apă şi a salvat-o.

Femeia este doctorand la Universitatea de Arte din Iaşi.

Polițistul din Iași care a salvat viața tinerei în vârstă de 27 de ani după ce a plonjat cu mașina în Lacul Ciric a devenit erou. Agentul Cristian Neculau va fi premiat cu 1.000 de euro de un dealer auto local.

Polițistul local a fost felicitat pentru actul său de curaj și de autorități, după ce imaginile cu momentul salvării au devenit virale.

Citeşte şi Noi detalii despre moartea avocatei din Iaşi. Monica Cioată şi iubitul ei s-au certat rau în seara tragediei. Imagini surprinse de camerele de supraveghere